26 november

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Videomarketingtrends

2019, het jaar van de videorevolutie. Toppers om naar uit te kijken zijn; shop-to-buy, één-op-één video’s en het creëren van je eigen influencer. Benieuwd hoe?

2. Black Friday

De aanbiedingen vlogen ons om de oren. Maar heb je nou echt een goede deal gescoord of ben ook jij betoverd door de ‘Black Friday’-waanzin?

3. Heldenpraat

Chatten met Spiderman? Geen probleem! Via de chatfictionapp Yarn kunnen we niet alleen met onze filmhelden praten, ook nemen ze ons mee in een verhaal. Tof!

4. Faalreclame

Vorig jaar lanceerde de Blokker de reclame met Sarah Jessica Parker en daar had iedereen een mening over. Dit jaar is het afgelopen met de Blokker. Toeval?

5. Manipulatie

Herken jij direct wanneer een bericht op Instagram is gesponsord? Of wanneer een foto is gemanipuleerd? Driekwart van de Nederlandse jongeren niet, dit is waarom.

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Telefoongebruik in het verkeer. Voor de één een grote ergernis, voor de ander heel normaal. Lopend een spelletje spelen, koptelefoon op de fiets of even snel een appje sturen achter het stuur. Het gebeurt tegenwoordig nét iets te veel. Om mensen bewust te maken van het gevaar waar ze zichzelf en anderen in brengen, lanceerde Ben de Flappdrol-campagne. Met deze campagne roepen ze iedereen op om appende mensen in het verkeer aan te spreken met ‘Flappdrol’. Ben denkt zo op een ludieke manier het verkeer een stukje mooier en veiliger te maken, maar daar zijn de meningen over verdeeld. Velen voorspellen dat deze actie in Nederland nooit zou gaan werken en zien het als een gemiste kans van Ben. Wat vind jij van de campagne?  

Terug