10 december

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Stories

Na het succes van andere platforms, lanceert ook YouTube een stories-functie. Deze is wel ondergedompeld in een YouTube-jasje en werkt iets anders dan je gewend bent.

2. Brainstorm

Al dagen op een idee aan het broeden? Helaas werkt ons brein niet altijd mee. Wees lief en geef hem een zetje in de goede richting met een creatieve brainstorm!

3. Webdesign

Leads scoren met een intens lelijk webdesign? Of je pagina volknallen met animaties en felle kleuren? De webdesign-trends voor 2019 staan klaar en alles lijkt te mogen!

4. Insta-marketing

De feestdagen komen eraan en social media stroomt over van de partycontent. Hoe jij van jouw Instagram-account ook een feestje maakt? Met deze tips zeker!

5. #Hashtag

#FreeHermien, #hitteplansongs en #SiberischeBeer. Herinner jij ze nog? In 2018 hebben we Twitter weer vol gestrooid met hashtags en dit waren de ábsolute toppers!

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

December, de maand van zoetsappige reclames die allemaal hét kerstgevoel willen uitstralen. Cliché, maar stiekem toch ook wel een echte guilty pleasure. Omdat ook ons kersthart bij sommige reclames smelt, kunnen we jullie deze niet onthouden! Huawei lanceerde deze parel die niet alleen inspeelt op de echte kerstgedachte, maar ook nog eens een belangrijk onderwerp aansnijdt. Chapeau!

 
 

Terug