24 december

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Facebooktrends

Van livevideo’s en glittereffecten tot virual reality. Facebook publiceerde dé trends voor 2019 en één ding is zeker: het wordt een heus feestje in je timeline!

2. Influencer marketing

Trends, hoogtepunten en fuck-ups, in 2018 gingen ze er he-le-maal voor! Take the trip down memory lane én werp een blik in de toekomst van influencer marketing.

3. Kwetsbaar

Het tonen van emoties, het leek wel dé trend onder influencers dit jaar. De één na de ander kwam met een confession-video voor herkenning en intimiteit. Waarom?

4. Marketing automation

Tijd voor vernieuwing! 2019 wordt hét jaar van het combineren van verschillende data. Lees je mee in de trends binnen marketing automation?

5. Nepvolgers

Een Instagramaccount die ineens wel heel veel volgers heeft? Grote kans dat deze ‘volgers’ bestaan uit nepaccounts. Benieuwd hoe dat is bij jouw favoriete Insta?

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

In een wereld vol met geweld, willen we graag de mooie momenten koesteren. En dat blijkt wel uit de resultaten van Google Search. Nog nooit werd er in een jaar zoveel gegoogled op “goods”. In deze video neemt Google je mee langs de ontroerende, alledaagse en vooral mooie momenten van 2018. En ja, daar mag je best een traantje bij wegpinken.

 

Terug