7 januari

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Instagram-trends

Protestbeelden, minimalisme en natuur. Grote kans dat deze thema’s binnenkort je Insta-feed overspoelen. Benieuwd wat 2019 nog meer voor ons in petto heeft?

2. Chat

Een korte vraag voor een bedrijf? Met de nieuwe functie van Google omzeil jij de telefonische keuzemenu’s en hoef je nooit meer te wachten op een mailtje terug.

3. Internetgekkies

Internet, voor velen de basis van elke dag. Hoewel we steeds meer online zijn heeft 6% van de Nederlanders boven de 12 jaar nog nooit gesurft in de digitale wereld.

4. Banenjacht

Leuke vacature gezien, maar geen idee wat je kunt verwachten? Action neemt het voortouw en showt je hoe jouw potentiële job er uitziet én wat je zal verdienen.

5. E-mailfeestje

Beeld versterkt tekst. Een leuke afbeelding of gifje bij je e-mail kan dan ook zeker geen kwaad. Mits je het goed doet natuurlijk. Waar je op moet letten?

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Je bent nooit te oud om je weer even kind te voelen. Om extra te benadrukken dat iedereen een fictieve held mag hebben, maakte Disney deze reclame. Pink gerust een traantje weg, het mag. Echt.

 

Terug