21 januari

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Insta-functie

Heb je meerdere Insta-accounts en vind je het lastig om deze te managen? Goed nieuws! Met de nieuwste iOS-update plaats jij je posts overal tegelijk!

2. Duurzaam

In het kader van MVO verving McDonald’s haar rode kleur voor groen, duurzamer kan niet toch? Toch is er een kleur die nóg meer “groen” uitstraalt, dan groen zelf.

3. Twitter

In de wandelgangen wordt er veel gesproken over het afnemende aantal Twittergebruikers. Hoeveel Nederland daadwerkelijk nog tweet? Lammert de Bruin deed onderzoek.

4. BrandIt

Een app waarmee je via het toetsenbord van je smartphone je beelden kan voorzien van logo’s? De lancering van BrandIt klinkt als een ware parel voor bedrijven.

5. Subscribers

Je nieuwsbrief-subscribers veranderen in razendenthousiaste fans. Klinkt top, toch? Met deze simpele stappen zorg jij ervoor dat je e-mails helemaal on point zijn!

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Ken jij Chatman, supersnel met MSN, nog? Natuurlijk, er is niemand die hem niet kent. Tutuuutututudutu. Terwijl we het toen vooral heel grappig vonden dat hij automatisch reageerde op je (soms ietwat ongepaste) messages, kunnen we nu wel stellen dat hij dé grondlegger was van de chatbots! Tegenwoordig zijn ze een stuk verder ontwikkeld. Soms voelt het zelfs alsof je met een “echt” persoon praat. Vooral chatbot Mitsuku kan er wat van, waardoor de Volkrant een experimentje startte: in hoeverre kan je vrienden worden met een chatbot?

 

Terug