4 februari

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje!

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Ontspoord

Dat de NS een thriller lanceerde zagen we al niet aankomen. Het is nog een hele speciale ook, de eerste via WhatsApp in Nederland!

2. Wantrouwen

Nederlanders stopten met Facebook door een gebrek aan vertrouwen, maar hoeveel zijn er gestopt en gaat dit zo door?

3. Tekentalent

Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Deze vader en zoon hebben een gezonde dosis humor voor je. Zie jij ook wat wij zien?

4. Samenvoeging

Facebook wil de verschillende berichtenplatforms van WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger samenvoegen. Wat dit inhoudt?

5. Trends

Wat 3D, anti-gravity en metallic effect met elkaar gemeen hebben? Het zijn dé graphic design trends van 2019.

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Zorgt al dat appen wat we doen voor verloedering van de Nederlandse taal of is het juist een verrijking? Lieke Verheijen deed onderzoek en concludeerde dat het de ontwikkeling van taalvaardigheid stimuleert. Zo beweert ze dat mensen die appen minder spellingsfouten maken. Maar klopt dit wel? De Volkskrant neemt het onder de loep.
Anne Fleur Boschman
Fan van contentmarketing. Liefde voor fail.
Terug