18 februari

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Artikel 13

Dat artikel 13 het internet gaat veranderen, is geen verrassing. Maar wat verandert er nu precies door deze wet?

2. Follow

Of het leven van influencers er altijd rooskleurig uitziet? Zeker niet! Diesel drijft de spot met de struggles van deze tijd.

3. Live

Live op LinkedIn. Ja, echt waar! Of en wanneer het in Nederland kan is nog niet duidelijk, maar dat het eraan komt is zeker.

4. Minimumsnelheid

Auto’s die langzamer rijden dan de toegestane snelheid, kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen. Maar hoe zit het met de internetsnelheid?

5. Viral

Benieuwd hoe je marketingvideo’s maakt die viral gaan? Heath Brothers zet 6 principes op een rij waar een goed idee aan voldoet.

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Kan jij je aandacht er ook niet bijhouden als de stewardessen de veiligheidsinstructies weer eens laten zien? Turkisch Airlines bedacht hier iets op: een LEGO veiligheidsvideo. Leuk voor de kinderen, maar stiekem genieten wij hier ook van. Nu kunnen we onze aandacht er zeker wel bijhouden.

 
 

Terug