4 maart

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Benchmarks

Benieuwd wat de nieuwe benchmarks voor Facebook zijn? Josien van Frankwatching zocht het voor je uit en geeft je de actuele cijfers voor Nederland.

2. 2020

Kan jij wel een opfrisbeurt gebruiken over marketing? Hubspot biedt een crash course aan over de toekomst van marketing. Wij zijn al begonnen. Crash je mee?

3. Activatie

Volgens Adformatie zijn micro-influencers en content een gouden combinatie voor activatie. Benieuwd waarom?

4. Nu of later

Even dit doen, even dat doen en ondertussen ook nog even je collega helpen. Je denkt dat je productief bent, maar integendeel. Wil je dit veranderen?

5. Jus!

Een goede stamppot heeft jus nodig om hem lekker te laten smaken. Maar hoe schrijf je nou een lekkere tekst? Tim heeft een paar gouden tips voor je!

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Leiderschap. Het klinkt zo mooi, maar het kan ook lastig zijn. Simon Sinek neemt je mee in leiderschap en liefde. Want blijkbaar lijken deze twee onderwerpen heel erg op elkaar. En ze hebben ook iets gemeen met naar de sportschool gaan. Ben je al nieuwsgierig? Laat je inspireren!

 
 

Terug