26 maart

maandag-middag-moment

26 maart 2018 // Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandag middag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Contentmarketing

Zoeken naar nieuwe klanten, dat doe je tegenwoordig vooral met contentmarketing. Maar, wat is de beste manier om de funnel hiervan in te richten?

2. Auteursrecht

Charlotte van Charlotte's Law maakte een infographic over beeldgebruik volgens het Nederlandse auteursrecht. Volledig, overzichtelijk én handig!

3. Youtube 1/2

"Watch Time" betekent niet het aantal minuten dat wordt bekeken. Watch Time is namelijk een combinatie van verschillende factoren. Nieuwsgierig?

4. Youtube 2/2

In dit artikel wordt verteld hoe het hele YouTube-aanbevelingsalgoritme werkt. Het geeft inzicht in hoe de functies 'Browse', 'Suggested Videos' en 'Recommended Videos' eigenlijk werken.

5. Instagram

Instagram Stories is veel meer dan alleen het delen van foto’s of filmpjes. Frankwatching vertelt je 4 manieren om Instagram Stories creatief in te zetten.

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Adidas heeft een merkcampagne waarin ze nieuwe medewerkers werven. Dat doen ze door hun kernwaarden letterlijk een gezicht te geven. Super tof! 'Creativiteit betekent risico's nemen', zeggen zij. En daar zijn wij het volledig mee eens!

Terug