9 april

maandag-middag-moment

9 april 2018 // Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandag middag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Openingszinnen

Stop met standaard openingszinnen in vacatureteksten en trigger potentiële kandidaten. De eerste zinnen zijn namelijk hét punt waarop een potentiële kandidaat afhaakt of doorleest.

2. Facebook

Facebook werkt aan een manier om adverteerders te verplichten toestemming te zoeken voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor het gericht uitsturen van advertenties.

3. De Gouden Loeki

Ster laat een publiekspanel ieder kwartaal de tien beste tv-commercials kiezen. Adformatie vertelt over de tien favorieten van de afgelopen drie maanden.

4. Instagram

Het is iets waar Instagram-gebruikers al lang om vragen: maak de feed weer chronologisch. En eindelijk lijkt Instagram te luisteren, zo kondigden zij aan. Dutch Cowboys schreef erover.

5. srprs.me

Wij werden onlangs tijdens een netwerkbijeenkomst geïnspireerd door het unieke concept srprs.me en de energievolle oprichter Raymond Klompsma. Nieuwsgierig?

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Facebook ligt onder vuur omdat de gegevens van 50 miljoen gebruikers in handen van een ander bedrijf zijn gekomen. Via een app. Bekijk de video om te ontdekken hoeveel apps toegang hebben tot jouw gegevens.

Terug