23 april

maandag-middag-moment

23 april 2018 // Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandag middag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Privacywetgeving

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Emerce zet daarom de belangrijkste feiten van de AVG en de ePrivacy Verordening op een rij.

2. Insta-succes!

Instagram is razend populair en en blijft terrein winnen. Tijd om eens te kijken naar de creativiteit van Nederlandse Instagramcampagnes.

3. LinkedIn

Hoewel een doorsnee LinkedIn-newsfeed al veel video’s bevat, bleven video-advertenties tot nu toe achterwege. Maar, er is verandering!

4. myalbum.com

Foto's van een evenement, bijeenkomst of een netwerkborrel? Deel jouw foto's op een unieke manier met je klanten via myalbum.com. Je kan het album op een eenvoudige manier zelf vormgeven.

5. Influence marketing

Social Brands start een voor iedereen toegankelijke database met informatie over influencers. Marketeers, influencers en infuencerbureaus kunnen via het platform met elkaar in contact komen.

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

De blockchain is eigenlijk een grote gedeelde database. Het is open voor iedereen, niemand is de eigenaar. De blockchain is vooral bekend door de Bitcoin. Maar, er kan nog veel meer mee! Blockchain Valley 2018 schetst de toekomst van blockchain in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid aan de hand van real blockchain use cases. Kortom: alles over de blockchain revolutie. Maar, weet jij eigenlijk wel wat blockchain precies is? Ontdek het in deze video van HubSpot.

Terug