7 mei

maandag-middag-moment

7 mei 2018 // Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandag middag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Insta-shopping

We moesten er lang op wachten, maar het is eindelijk zo ver: shopping op Instagram! Jouw klanten shoppen vanaf nu met één klik hun favoriete producten via Instagram.

2. Wonderkind

'Bereik talent dat je nooit eerder hebt bereikt en kijk verder dan vacaturesites.' Wonderkind wil groter worden dan LinkedIn! Benieuwd?

3. Adidas vs. Puma

Sinds dit weekend een nieuwe serie op NPO. Het waargebeurde verhaal van twee broers: Adi en Rudi Dassler. Een grote concurrentiestrijd die we vandaag de dag nog steeds kennen.

4. Verslaafd aan algoritme

VPRO Tegenlicht maakte een aflevering over de verslaving aan het algoritme. Hoe ziet een samenleving eruit waarin we gestuurd worden door big data en computercode?

5. Udemy

Verken je interesses en ontdek je nieuwe passie! Udemy is een online platform met oneindig veel cursussen van marketing tot fotografie. En, ook nog eens heel goedkoop.

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Misschien heb je hem al voorbij zien komen, want hij ging afgelopen week aardig viral! Zo niet, zijn wij er om hem alsnog met je te delen. Hoe snel ben jij in Excel?

How Fast Can You Work In Excel?

How Fast Can You Work In Excel?

Geplaatst door 7-Second Riddles op Donderdag 26 april 2018
Terug