14 mei

maandag-middag-moment

14 mei 2018 // Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandag middag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Growth hacking-tools

De ideale growth hacker kent de nieuwste tools en weet deze op de juiste manier in te zetten. Daarom speciaal voor jou: vijf handige tools waar je zeker iets aan hebt.

2. Mockups #1

Maak gratis advertentie mockups voor Facebook, Instagram en Twitter. Handig wanneer je een voorbeeld van je advertentie aan een klant wilt laten zien!

3. Mockups #2

Nu we toch bezig zijn: een website die helpt bij het maken van mockups van onder andere landingspagina's. "Shape Your Ideas. Prove Your Concept".

4. Beanhunter

Koffietje doen? Beanhunter is een platform waar je makkelijk jouw koffie-ervaringen kunt delen. Ze brengen jou naar koffiepareltjes over de hele wereld!

5. CTRL

Deze aflevering van Dark Net laat de taak van de contentmoderators op internet zien en geeft een kijkje in de wereld van hackers. Zet jij hem op je watchlist?

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Aansluitend op tip 5: Iedere dag worden er ontzettend veel berichten online geplaatst. Maar alles wat wordt geplaatst, blijft lang niet allemaal staan. Tienduizenden 'Cleaners' verwijderen dagelijks verschrikkelijke beelden. En dat is niet zonder gevolgen. “Ze zien zoveel gruwelijke beelden voorbij komen, dat ze het mentaal niet meer aankunnen.” LINDA.nieuws belde met een van de filmmakers.

Terug