Leadgeneratie

Next level leadgeneratie op basis van je content.

Want dat is precies wat wij met leadgeneratie (of ook wel marketing automation genoemd) voor jouw bedrijf regelen. Oké, we gaan wat kort door de bocht maar in feite komt het daar wel op neer. Je realiseert leads vanuit je content en bouwt aan een sterke band met bestaande en toekomstige klanten. Hoe wij dit staaltje marketingperfectie realiseren? Lees mee en verlies je in de wereld van marketing automation. Wij zijn verkocht.

 

Als warme leads uit de oven

Content draait om timing. Het juiste bericht, naar de juiste persoon, op het juiste moment. Met marketing automation zorgen we ervoor dat de timing klopt en zetten we zo die onbekende websitebezoeker om in een warme lead. Hoe we dat voor elkaar krijgen? We verdiepen ons samen met jou vooral in de doelgroep. Want 1 ding is zeker: voordat we de eerste flows opzetten weten we precies wie jouw potentiële klant is, waar hij zich bevindt en hoe hij zich online beweegt.

 

B2B vs. B2C

Die flows bestaan overigens niet alleen maar uit een reeks e-mails. Wij zetten next level marketing automationstromen op en maken alle touchpoints van jouw klant-to-be inzichtelijk. Ideaal voor B2B en B2C en perfect voor producten en diensten met een langer aankoopproces.

 

Actie in de attractie

Content op het juiste moment aan jouw toekomstige klant laten zien, doe je niet handmatig. Daar heb je een geschikte tool voor nodig. Vind je het lastig om de juiste te vinden in het oerwoud dat marketingautomationtools heet? Niet getreurd, wij helpen je erbij en vinden precies die ene die past bij jouw vraag. En, is het tijd om van start te gaan? Dan zorgen wij dat de tool klaarstaat.

 

Wie schrijft die blijft

Die content die je aan jouw klanten wilt laten zien, kan content zijn die netjes op de plank klaarligt voor gebruik. Het kan ook zo zijn dat je nieuwe content nodig hebt. Heb je niet de mankracht om deze te produceren? Van copy tot video, wij zijn er voor je.

Trouwens, nieuwsgierig hoe wij contentmarketing te lijf gaan? Kijk dan eens hier.

Koffie, thee en een roze koek?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Wij zijn er voor je. Bel, mail of app je ons voor een goed gesprek met een fijne bak koffie? Natuurlijk staat er voor jou ook een roze koek met confetti klaar.
New Call-to-action