Meet Anne Fleur: “Sorry, dit is geen one-night-stand.”

12 januari 2022
Crowdmedia

Onvoorstelbaar… 🎶 Je klikte speciaal door omdat je meer over mij en mijn werk als contentstrateeg bij Crowdmedia wilt weten. Wat een eer. Of zat je wat te scrollen toen je dikke duim pardoes op mijn button landde? Hoe dan ook, leuk dat je er bent.

Mand!
Weinig tijd, veel weten? 👇🏼

🚀 Fan van strategie en contentmarketing.
🔥 Fanatiek in bijna alles.
🤦🏼‍♀️ Kluns in hart en nieren.
🥦 Liefde voor broccoli.

Blonde haren, blauwe ogen… 🎶
Zeker niet uit een sprookjesboek geslopen, maar gewoon in de wieg gelegd als Anne Fleur Boschman. Dat levert vaak het volgende riedeltje op: ‘Zonder streepje, met spatie, twee hoofdletters. Of drie eigenlijk en met S-C-H. Laat die Duitse uitspraak maar achterwege, hoor. *lacht ongemakkelijk* Nee, geen hockey, wel volleybal.’

Imago naar de getver.
Op het wereldwijde web ben ik – oké, mijn voornaam alleen, maar het voelt toch als iets persoonlijks – uitgegroeid tot de Karen onder de kakkers. Pak TikTok erbij, zoek op #annefleur en je ziet de teloorgang van mijn imago. Nee, het gaat wel. Echt, dat hele TikTok-social-content-imago-gebeuren is immers m’n werk.

Geen bitterbal.
Eén positioneringsonderzoek bij een bureau en ik was verloren. 🎶 Zeker weten dat ik daar later mijn werk van zou maken. Dat is aardig gelukt. Als contentstrateeg bij Crowdmedia combineer ik creativiteit en strategie om merken sterker te maken. Samen bouwen we met een knap staaltje contentmarketing aan een relatie met de klant. Die van de klant, dus. Niet zo’n korte, vluchtige als een one-night-stand. Maar zo een met vertrouwen als basis.

Sorry lieve schat, dit is geen one-night-stand. 🎶

(On)handig om te weten.
Barst ik spontaan in zingen uit? Geen paniek, dan hoor ik gewoon muziek in je woorden. Dat overkomt me ook met flauwe woordgrappen. Die mompel ik zo zacht mogelijk, omdat ik ze eigenlijk niet over m’n lippen kan krijgen. Geen trek in een vies pak? Vermijd nauw contact. Vooral aan de lunchtafel, want voor je het weet ligt mijn eten op jouw schoot. Speel geen spel met mij. Althans, niet als je het gezellig wil houden, want ik wil koste wat kost winnen. Sorry, man.