Meet Bernd: altijd sportief, zolang het maar kan.

24 maart 2023
Crowdmedia

Hey, ik ben Bernd Stege en ik ben 14 jaar. Ik zit op het Agnieten College in Nieuwleusen, dit is een klein dorpje in de buurt van Zwolle en Dalfsen. Ik loop 5 dagen stage bij Crowdmedia. Dit is onderdeel van de Grote Praktische Opdracht (GPO) van school. Het leek mij leuk om hier stage te lopen omdat ik veel achter social media zit.

School, sport, social media.
School, sport en social media zijn mijn dagelijkse bezigheid. Na een lange schooldag kijk ik eerst even op social media. Daar lach ik vaak om katten- en hondenfilmpjes. Daarna ga ik bezig met school. 🙄 Maar gelukkig kan ik dat dan weer goed maken door te sporten. Mijn hobby’s zijn handbal en schieten. Dit doe ik bij de handbalvereniging in Meppel. 🤾‍♂️ Maar ik doe natuurlijk ook nog Beach Handbal. Ja, je hoort het goed: Beach Handbal. Dat is handbal, maar dan op het zand met pirouettes en vliegertjes. Ook hou ik van concentratiesporten. Daarom doe ik ook aan schieten op de schietvereniging in Nieuwleusen. 🔫 Hier ga ik iedere maandag heen, maar je kan me ook in de sportschool vinden. 🏋️‍♂️ Als laatst vind ik net als veel jongeren gamen ook heel leuk. 🎮 Ik speel vooral Fortnite en GTA. Dit doe ik ook vaak met vrienden.

Waarom ik voor Crowdmedia heb gekozen.
Ik heb voor Crowdmedia gekozen omdat het mij een leuk en gezellig bedrijf leek. Ook heb ik ervoor gekozen omdat mijn zus Esmee al eerder hier was geweest en heel enthousiast terug was gekomen. Zie hier haar linkje.

Wat ik bij Crowdmedia hoop te leren.
Ik hoop dat ik bij Crowdmedia te weten kom hoe je mensen aantrekt om je verhaal of je filmpje te bekijken. Verder hoop ik te weten te komen hoe ze tegen klanten zijn en hoe ze de sfeer in het bedrijf zo goed houden. Tenslotte hoop ik te zien hoe elk team werkt en welke functies iedereen heeft. Als laatste hoop ik aan het einde van de week te weten hoe Crowdmedia in elkaar zit en hoe ze problemen aanpakken en ze weten op te lossen.