Meet Carlijn: onze People & Culture Partner in crime.

04 juni 2021
Crowdmedia

De mensen en de cultuur, ik ben de gelukkige die zich daarmee bezig mag houden bij Crowdmedia. Maar wat houdt dat dan in? En wie ben ik eigenlijk? Ik ga het je uitleggen. Let op, daar komt ‘ie:

Voor de mensch.
Als people & culture partner is het mijn doel om mijn collega’s van Crowdmedia nóg gelukkiger te maken in het werk! En laat dat nou net hetgeen zijn waar ík dan weer gelukkig van word: medewerkers inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een omgeving creëren die dit aanmoedigt. Bij Crowdmedia zijn mensen niet ‘ons kapitaal’. Mensen zijn mensen. Met een persoonlijkheid, gevoelens en gedachten. Met ambities, dromen, tegenslagen en successen. Met een werk- en privéleven waarin van alles gebeurt, zoals dat ook bij jou en mij het geval is. Wij willen goed voor hen zorgen. Natuurlijk staat iedereen aan het roer van haar, zijn of diens eigen geluk. Maar als werkgever kan je dat geluk wel beïnvloeden. Dat beseffen wij goed. Daarom willen wij met oprechte aandacht voor elkaar, en zelfs met een vleugje liefde een bijdrage leveren aan het werkgeluk van onze collega’s. Hou ik me dus mee bezig. Tof, hè? 

Als mensch.
Ik woon samen met Daan en onze kinderen Otis en Tobi in Zwolle. Ik sta bekend als foutegrappenmaker, zonaanbidder, mimimal-fan 🎶 (oké, ook 90’s-fan) en rosébiertjesdrinker. Ik ben opgegroeid in de tijd van kinderprogramma’s zoals Rembo & Rembo en Purno de Purno. Poeh, die hebben mij gevormd, hoor. Niet te gleeuven! Ik ga het liefst op vakantie naar een voor mij nog onbekend land met een compleet andere cultuur of naar het feesteiland Ibiza. Ja, want feestjes, daar hou ik van! Vrienden, dansen, kletsen, lachen, drankje erbij: let’s go! 

Ik heb ervaring opgedaan in het hr-werkveld bij kleine en grote bedrijven in diverse sectoren, zoals de techniek en de supermarktwereld. Daar heb ik veel verschillende projecten mogen draaien en bovenal heb ik daar veel geleerd over het effect dat werk op een persoon kan hebben. En andersom, hoe het privéleven van invloed kan zijn op het werkleven. En dat het goed is om het daarover te hebben. Dat het je juist verder helpt, ook als organisatie. 

Mission statement.
Ik heb een duidelijke missie: van Crowdmedia de tofste werkgever van Nederland maken! Een werkplek creëren waar je jezelf kan zijn, en waar je je kan ontwikkelen in een richting die bij jou past. En ik heb zomaar het idee dat we toch al aardig op de goede weg zitten!

Meer weten?
Als jij dit leest, overweeg je misschien wel te solliciteren. Gewoon lekker doen, joh! Wie weet kom je binnenkort wel bij ons op de thee en kan je er zelf achter komen of we echt zo leuk zijn als we eruitzien.  Of misschien heb je een vraag over werkgeluk, bij Crowdmedia, of in het algemeen. Neem dan gerust eens contact met me op!  

Bye! 🙋🏼‍♀️