Meet Carlijn: onze People & Culture Partner in crime.

04 Juni 2021
Crowdmedia

Jaja, ik hoor erbij! Wat een feest! 🥂 Maar wat kom ik doen en wie ben ik eigenlijk? Dat zijn mooie filosofische vraagstukken, maar ik ga het je uitleggen. Let op, daar komt ie:

Voor de mensch.
Als People & Culture Partner is het mijn doel om de parels van Crowdmedia nóg gelukkiger te maken in het werk! En laat dat nou net hetgeen zijn waar ík dan weer gelukkig van word: medewerkers inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een omgeving creëren die dit aanmoedigt. Ook ga ik op zoek naar nieuwe parels zodat de Crowdfamilie lekker kan blijven doorgroeien om zo de wereld te veroveren. Heerlijk, toch? 

Als mensch.
Ik woon samen met Daan en onze kinderen Otis en Tobi in het mooie Zwolle. Ik sta bekend als foutegrappenmaker, zonaanbidder, EDM-fan 🎶 (oké, ook 90’s-fan) en rosébiertjesdrinker. Ik ga het liefst op vakantie naar een voor mij nog onbekend land met een compleet andere cultuur of naar het feesteiland Ibiza. Ja, want feestjes, daar hou ik van! Vrienden, dansen, kletsen, lachen, drankje erbij; let’s go! Ik kan niet wachten om het straks allemaal weer te beleven.

Mission statement.
Ik heb ervaring opgedaan in het hr-werkveld bij kleine en grote bedrijven in diverse sectoren. Zo kom ik nu bijvoorbeeld vers de supermarktwereld uitgerold. Naast deze kennis kom ik bovenal met veel positieve energie en een duidelijke missie: van Crowdmedia de tofste werkgever van Nederland maken! Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe collega’s te ontmoeten tijdens een wandeling, een bungeejumpsessie of een pottenbakworkshop.

Ik heb er zin in! Yeah! 🚀🥳