Meet Carlijn: onze People & Culture Partner in crime.

04 juni 2021
Crowdmedia

Ja, ik hoor erbij! Wat een feest! 🥂 Ik ben Carlijn en woon samen met Daan en onze kinderen Otis en Tobi in Zwolle. Ik sta bekend als foutegrappenmaker, zonaanbidder, EDM-fan 🎶 (oké, ook 90’s-fan), rosébiertjesdrinker en lentekind. Ik ga het liefst op vakantie naar een voor mij nog onbekend land met een compleet andere cultuur of naar het feesteiland Ibiza. Ja, want feestjes, daar hou ik van! Vrienden, dansen, kletsen, lachen, drankje erbij; let’s go! Ik kan niet wachten om het straks allemaal weer te beleven.

Voor de mensch. Als People & Culture Partner is het mijn doel om de parels van Crowdmedia nóg gelukkiger te maken in het werk! En laat dat nou net hetgeen zijn waar ík dan weer gelukkig van word: medewerkers inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een omgeving creëren die dit aanmoedigt. Ook ga ik op zoek naar nieuwe parels zodat de Crowdfamilie lekker kan blijven doorgroeien om zo de wereld te veroveren. Heerlijk, toch? 

#zinin. Ik heb ervaring opgedaan in het hr-werkveld bij kleine en grote bedrijven in diverse sectoren. Zo kom ik nu bijvoorbeeld vers de supermarktwereld uitgerold. Naast deze kennis kom ik bovenal met veel positieve energie en een duidelijke missie: van Crowdmedia de tofste werkgever van Nederland maken! Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe collega’s te ontmoeten tijdens een wandeling, een bungeejumpsessie of een pottenbakworkshop.

Ik heb er zin in! Yeah! 🚀🥳