Meet Roxanne: the Dancing Queen of Crowd.

25 oktober 2021
Crowdmedia

Rijd je op de A28 tussen Groningen en Zwolle, passeer je een kleine, witte auto waarin een privé-concertje plaatsvindt op een 90’s of 00’s banger? That’s probably me! Mijn naam is Roxanne en sinds oktober 2021 werk ik bij Crowdmedia als digital advertising specialist.

Geboren in Appingedam, getogen in Delfzijl en gesetteld in Groningen. Met plezier tuf ik elke dag op en neer naar Zwolle. Opstarten in de auto met goede muziek en een bakje koffie, héérlijk. Maar voordat ik mijn plekje vond bij Crowdmedia, was het af en toe een bumpy ride.

Hobbels op de weg?
Waar veel mensen om mij heen in een rechte lijn op hun doel afgingen, danste ik overal een beetje tussendoor. Ik had namelijk nooit heel duidelijk voor ogen wat ik ‘later wil doen als ik groot ben’ (groot worden is niet gelukt, trouwens). Ik koos voor de bachelor media studies, simpelweg omdat deze mij het meest interessant leek. Toffe studie, diploma gehaald. Eh… en nu?! Waar ben ik goed in en wat vind ik écht leuk? Dat was nogal een zoektocht. Daarom besloot ik vooral op zoek te gaan naar een bedrijf waar ik me op mijn gemak zou voelen en waar ik die zoektocht naar mijn ‘roeping’ kon voortzetten (ik gooi er toch ff een cliché in).

Koffie, roze koeken en confetti. 🥳
En daar was Crowdmedia! Ik werd verwelkomd met een goede bak koffie en een roze koek. Achteraf niet de beste keuze, eten én praten tegelijk, maar ach. Vanaf het begin voelde het als een energieke chachacha of een gebalanceerde Weense wals; we waren in sync. Een goede klik, wederzijds vertrouwen en gewoon hele fijne gesprekken. Ik heb mijn plekkie wel gevonden.

Dancing Queen. 💃🏼
Naast de titel digital advertising specialist heb ik inmiddels ook een andere titel binnen weten te slepen. Ik ben namelijk bekroond tot heuse Dancing Queen binnen Crowdmedia. Moet er een TikTok-dansje worden opgenomen? Mij wél bellen. Want ik luister niet alleen naar die oldschoolhitjes, ik dans er ook graag op. Ik heb jarenlang in een team gedanst en veel wedstrijden gedaan. Daarnaast gaf ik les aan twee wedstrijdteams.

En verder?
Stilzitten is dus niet één van mijn talenten. Mijn creativiteit uit ik door te schilderen, tekenen, schrijven of dansen. Daarnaast ben ik af en toe te vinden in de sportschool. Als ik aan ontspanning toe ben, zet ik een serie of documentaire op. Het liefst waargebeurde misdaad, daar ga ik goed op. Ook ben ik gék op spelletjes, zowel bord- en kaartspelletjes als ‘Nintendo Switch’-games. Een goede speler, een minder goede verliezer. 🤷🏼‍♀️ Dus… zoek je een tegenstander voor een potje Mario Kart? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 😉