Meet Ellen: ons nieuwe creatiewonder.

06 november 2020
Crowdmedia

Hoihoi!

Deze komende maanden mag ik aan de slag als stagiaire bij Crowdmedia. Mijn naam is Ellen en momenteel zit ik in mijn vierde jaar van ICBD aan het Cibap in Zwolle. Makkelijk gezegd studeer ik mediavormgeving met een paar extra’s, maar zeg nou zelf… international creative business developer klinkt veel interessanter, toch?

Music obsessed.
Als één van mijn favoriete artiesten een concert geeft, ben ik daar te vinden. Van online fanprojecten organiseren tot stickers door de hele stad plakken; als er een manier is om mijn favoriete artiest te promoten, ben ik enthousiast. Niet alleen hou ik van de artiesten, ze brengen ook een hele community met zich mee. Op deze manier heb ik veel vrienden kunnen maken die over heel de wereld zitten.

Wat doe ik verder met mijn leven?
Ik hou ervan om met mijn vrienden af te spreken om leuke dingen te doen of juist lekker samen op de bank te hangen en lui Netflix of YouTube te kijken. Ook hou ik ervan om te experimenteren met verschillende Adobe-programma’s. Je kan dan ook veel half afgemaakte projecten op mijn laptop vinden.

Inmiddels loop ik al een paar weken bij Crowdmedia en vind dit hartstikke leuk! Ik kijk dan ook erg uit naar de rest van de tijd en hoop nog veel meer te kunnen leren!

PS: Ook fan van Grandson of Harry Styles? Je weet me te vinden!