Meet Hieke: creatiestagiaire en pro-scribbler.

23 maart 2022
Crowdmedia

Hey, hoi! Ik ben Hieke! Ik kom uit het miniatuurdorpje Raalte, en woon daar met mijn ouders en cavia. Ondanks het feit dat ik in een vrij klein dorpje woon, zijn mijn ideeën erg groot. Van kleins af aan ben ik altijd al creatief geweest. Geen idee is te gek voor mij!

Het grootste kunstwerk dat ik tot nu toe gemaakt heb, moet toch echt wel de wasco-tekening op de versgestucte muur van mijn ouders zijn. Wat kan ik zeggen? De driejarige Picasso in me kwam ineens naar boven toen ik besloot dat de muren in huis wel wat kleur konden gebruiken. Mijn moeder dacht hier echter anders over toen ze thuiskwam, maar kunst is ook niet voor iedereen om te snappen! 😉

Scholing.
In 2020 heb ik mijn havodiploma gehaald. Hier ben ik best trots op, aangezien corona uitbrak tijdens het laatste jaar. Ondanks alle gekkigheid die corona ons bracht, ging het leven door en studeer ik nu mediavormgeving op het Cibap. Hier zit ik in mijn tweede leerjaar en kan ik al mijn creativiteit kwijt! 

Dit jaar loop ik stage bij Crowdmedia. Ook hier hoop ik als trotse stagiaire al mijn creativiteit kwijt te kunnen!  

Geen blok aan m’n been.
Je moet een cementblok aan me vastmaken als je mij stil wil laten zitten! Ik ben een enorm drukke duizendpoot die zich met van alles en nog wat bezighoudt. Zo houd ik erg van fotografie, drankjes doen met vrienden, foto- en videobewerking en tekenen op mijn iPad Pro!

Een avond Netflixen terwijl ik op de achtergrond tekeningen op mijn iPad maak, noem ik een avond goed gespendeerd. Naast mezelf isoleren op mijn kamer, kom ik ook soms naar de buitenwereld om met mijn vrienden af te spreken. Dan drink ik graag een drankje of twee, drie (waarschijnlijk meer) en spelen we oud-Hollandse bordspellen.   

Kan ik uw bestelling opnemen?
Naast deze supergeweldige, grandioze en perfecte stage, werk ik ook in de horeca. Ik ben serveerster bij sushirestaurant Plein 7 in Raalte. Hier werk ik in de weekenden en serveer ik de lekkerste Japanse gerechten. Dus voor de liefhebbers: kom gerust een keer langs. Ik zal proberen je biertje goed te tappen!