Meet Inge: onze office & people assistant.

16 februari 2022
Crowdmedia

Hi, hoi, hallo!  

I got bills, I gotta pay, so I’m gon’ work, work, work every day. 🎶 En dat mag ik doen bij Crowdmedia, hoe tof is dat! Als office & people Assistant houd ik mij bezig met de facturatie, administratie en kantoorzaken. Verder assisteer ik de people & culture manager in o.a. het zoeken naar nieuwe parels voor de Crowdfamilie, verzorg ik de hr-administratie en zorg ik ervoor dat iedereen salaris krijgt, wel zo fijn!

Wie ik ben?
Ik ben Inge en woon samen met man en kind in de mooie Hanzestad Harderwijk. Voordat ik bij Crowdmedia begon heb ik 22 jaar ervaring in het hr-werkveld opgedaan bij een retailer in het midden van het land.

Naast het werken bij Crowdmedia vind ik ook andere dingen leuk. Fotografie bijvoorbeeld. Alles komt voor mijn lens. Met mij gaan wandelen is dan ook niet gezellig aangezien ik om de vijf minuten in de bosjes lig om een foto vanuit een ‘spectaculaire’ hoek te maken. Daarnaast ben ik a sucker for music; van pop tot rock en van klassiek tot death metal. En als ik niet in de bosjes lig of keihard vals meezing met een 90’s-song dan sta ik in de keuken. Niet alleen om te eten maar ook om te koken. Van Italiaans tot Indisch en van Surinaams tot Hollandsche pot. Voor een potje boardgame kan je me ook wakker maken trouwens. Ticket to Ride, Het Dorp, 30 Seconds, kom maar op!

Vrienden en familie omschrijven mij als een rustig mensenmens. Energie krijg ik door een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de mens. En die bijdrage kan in diverse opzichten. Van een vers kippensoepje bij ziekte tot aan een luisterend oor. 

Topervaring
De sollicitatieprocedure bij Crowdmedia heb ik als top ervaren. Lekker doorpakken en niet te lang hoeven wachten op antwoord. Mijn streven is dan ook om onze klanten en sollicitanten zo’n zelfde ervaring te geven want zeg nou zelf: een topervaring wil iedereen toch?

Dus ‘hi, hoi, hallo, lets’ go!’