Meet Jelmer: online marketeer in spe.

28 september 2021
Crowdmedia

Van jongs af aan struinde ik als klein jochie rommelmarkten af op zoek naar alles waar ook maar iets aan te verdienen viel. Inmiddels is die hobby uitgegroeid naar een keiharde passie voor alles wat met e-commerce en online marketing te maken heeft. Maar goed, voor ik dat ultra-interessante werkveld kan betreden, eerst nog even een diploma halen. Aan mij de taak om het komende half jaar aan de slag te gaan als afstudeerstagiair bij Crowdmedia!

Wie?
Even voorstellen! Mijn naam is Jelmer Overmars, 23 jaar oud en woonachtig in het pittoreske Raalte. Vier jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Commerciële Economie met het uitstroomprofiel marketing & communicatie. Naast een fetisj voor de Facebook Business Manager en Google Ads, houd ik ook enorm van gezelligheid. Zo ben ik altijd te porren voor een biertje op het terras met mooi weer. En ja, een net wat te lange derde helft kan me ook weleens overkomen. Vandaar dat voetballen in mijn vriendenteam een echte hobby van me is. Daarnaast vind ik het heerlijk om hard te lopen en up-to-date te blijven van (financieel) nieuws.

Wat?
Naast een hoop koffie halen en drinken, hoop ik af te studeren als commercieel econoom bij Crowdmedia. Ik ga onderzoek doen naar de benchmark-KPI’s van socialmediamarketing, hoe Crowdmedia hierop scoort en wat er eventueel verbeterd kan worden. Een hoop vakjargon, dus daarom even in boodschappentaal: hoeveel eieren krijg je bij de Albert Heijn voor een euro ten opzichte van het gemiddelde van alle supermarkten?

Waarom?
En waarom dan bij Crowd? Heel simpel, het eerste gevoel dat ik hier had was supergoed. Dat gevoel liet me gelukkig niet in de steek. Ik ben tijdens de eerste weken fantastisch ontvangen en zelfs gevuurdoopt in een confetti-douche.  Precies de informele en gezellige sfeer waar ik naar op zoek was! Die werksfeer bevalt me zo goed, dat ik niet kan wachten om afgestudeerd te zijn en het studentenboek dicht te slaan. Maar eh, laten we niet op de zaken vooruit (hard)lopen. Aan de bak nu!