Meet Jesse: onze filmverslaafde videoheld. 🍿

18 mei 2022
Crowdmedia

Hoi hoi, welkom op de meestbekeken pagina van deze website! Ik snap heel goed dat je hier even een kijkje komt nemen, want wie wil er nou niet weten hoe het leven van deze video-nerd eruitziet?

Na de middelbare school werd al behoorlijk snel duidelijk dat de droom van mijn vader om van mij een timmerman te maken, eerder op een nachtmerrie begon te lijken (haha). Echt handig was ik namelijk niet. Creativiteit was m’n sterke punt, daar wilde ik wat mee gaan doen. Ik ben de opleiding Media en Vormgeving gaan doen en merkte meteen dat ik verslaafd raakte aan film. Het maken van mooie verhalen, gave beelden en het ontdekken van nieuwe technieken hielden me de hele dag bezig. Na mijn opleiding begon ik vrijwel meteen bij Crowdmedia als versterking van het videoteam.

Bij Crowd zijn we altijd bezig met de meest uiteenlopende projecten. Zo werk ik de ene dag aan een video voor een podcast en sta ik de volgende dag video’s te schieten in een bus van Keolis. Steeds weer nieuwe uitdagingen en mooie nieuwe ideeën die voorbijkomen. Samen met alle creatievelingen bij Crowd zorgen we ervoor dat de kwaliteit steeds beter wordt en blijven we ons zelf uitdagen om het beste uit het team te halen. En dat is voor mijn gevoel iets waar we allemaal megatrots op mogen zijn.

Wanneer je er ooit aan zit te denken om een carrièreswitch te maken, zou ik je meteen aanraden om dit werk te gaan doen. Ik wist namelijk niet dat de perfecte baan bestond, maar dit komt verdomd dichtbij.