Meet Jolijn: de nuchtere stagiaire contentmarketing.

08 maart 2022
Crowdmedia

Here I am, Jolijn! Ik kom oet ’t mooie Twente, waar alles wa lös löp en er heanig an wordt gedaan. Zo lomp als het klinkt, is het gelukkig niet. Maar die nuchterheid neem ik wel elke dag mee naar Crowdmedia, als stagiaire contentmarketing. Deze stage is vanuit mijn studie communicatie aan het Windesheim, hier in Zwolle.

In het kort *mand*.
Jolijn dus, 24 jaar en ik woon in Borne samen met mijn ouders en broertje. De meeste vrije tijd breng ik door met mijn vriend en vrienden. Van avonden en nachten uitgaan tot parachutespringen en lekker uiteten, mij wel bellen!

Bijzondere bezigheden.
Naast de tijd die ik doorbreng met vrienden, heb ik ook nog hobby’s. Ondanks dat ik een hekel heb aan carnavalsmuziek en lompe Nederlandse muziek, vervul ik toch mijn rol als secretaris bij de meest bijzondere carnavalsvereniging van ons dorp: K.V. de Angorageiten. *geitengemekker* Aangezien wij als vereniging doen wat wij willen, komen de meest eigenzinnige acties en feesten op tafel in combinatie met het nodige bier – nee, geen waturrrr.

Ook ben ik vrijwilliger bij de scouting. I know: het klinkt ontzettend stoffig en suf, maar anderhalf uur in de week doorbrengen met dertig kinderen tussen de zes en acht jaar is verre van stoffig en suf. Het zorgt voor de meest ongemakkelijke, maar ook humoristische momenten. Dit vrijwilligerswerk is ook goed geweest tegen mijn smetvrees. Mijn voetenfobie is erg afgenomen na een weekend op kamp met de kinderen, die om en om de wasbak ingingen voor een voetencheck voor het slapen gaan. Dan kan een handvol modder of ketchup er ook nog wel bij…

Naast de suffigheid van scouting heb ik ook een aantal guilty pleasures die niet echt hip zijn. De meeste zondagen spendeer ik met vrienden op het terras of in de kroeg, maar tijdens een dagje niksdoen pak ik er toch stiekem een puzzel of docu bij.

Paplepel.
Naast mijn werkzaamheden als stagiaire bij Crowdmedia, houd ik mij ook veel bezig met kleding. Mijn ouders werken beiden in de mode-industrie en dat heeft ervoor gezorgd dat ik (en mijn broertje overigens ook) ben besmet met hun beroep. In het weekend zijn we alle vier te vinden in de kledingwinkel. Om te verkopen, hè? Oké, meestal ga ik zelf ook niet met lege handen naar huis. 😉

Ik pak de paling in & trap ‘m an! Ajuu.