Meet Lotte: onze eerste echte distributiestagiaire!

13 maart 2023
Crowdmedia

Ken je die meid die haar patatjes (of friet, sorry) in haar frikandel steekt in plaats van in een kroket? Yup, that’s me. Mijn advies: probeer het ook eens. 🤪 Ben je benieuwd naar wie ik verder ben? Ik zal me even voorstellen.

Wie ben ik?
Ik ben op dit moment een tweedejaars Communicatiestudent op Windesheim Zwolle en deze opleiding volg ik met veel plezier. Zwartsluis is waar ik samen met mijn vader, moeder en oudere zus woon. Oh ja en niet te vergeten mijn kat Louis. 🥰

Gezelligheid, koffie en Pinterest.
Drie dingen waar ik blij van word! Geef mij een latte macchiato (vooral met een scheutje karamelsiroop 😉) en een laptop met Pinterest en ik scrol uren door voor inspiratie. Ik ga sowieso heel goed op scrollen door sociale media. Maar maak je geen zorgen, tegen een boel gezelligheid zeg ik ook zeker geen nee. Leuke dagjes weg met familie en vrienden, kom maar doorrrrrrr!

Lekker ontdekken bij Crowd. 🕵🏻‍♀️
Maar wat kom ik hier eigenlijk doen? Sinds 6 februari mag ik mijzelf stagiaire noemen bij deze geweldige Crowd! 20 weken loop ik bij team distributie rond #feestje! 🎉 Ik hoop erachter te komen wat ik nou echt leuk vind om te doen in dit vak. Ik vind namelijk alles leuk, haha. Ook wil ik erachter komen of het kantoorleven iets voor mij is. Maar bij dit team is daar zeker geen twijfel over mogelijk! 

Druk, druk, druk.
Naast deze amazing stage werk ik ook nog als keukenmedewerker in de horeca. Dus voor een heerlijk toetje of een lekkere lunch moet je bij mij wezen. 😉 Maar dat is niet het enige wat ik doe. Vóór mijn studie Communicatie heb ik de mbo-opleiding Allround Schoonheidsspecialist afgerond. Hier heb ik een mooie salon in huis aan overgehouden. Een echte bezige bij kan je mij wel noemen dus. 🐝