Meet Louella: grafisch vormgeefster.

18 februari 2022
Crowdmedia

Hoi! Mijn naam is Louella en ik ben grafisch vormgeefster hier bij Crowdmedia. Plat gezegd maak ik ‘de plaatjes’. Van socialposts, tot bannersets en van een landingspagina’s tot drukwerk, I do it all and I love it!

Creativiteit vastleggen.
Creatief bezig zijn, tekenen, knutselen en grafisch ontwerpen zijn dingen waar ik me eigenlijk al mijn hele leven mee bezighoud. Al sinds ik een potlood kon vasthouden, doe ik niets liever dan mijn ideeën en creativiteit vastleggen. Het is dus echt iets wat van nature in me zit en daar ben ik dankbaar voor.

Als ik niet bij Crowdmedia ben dan…
Die creativiteit komt niet alleen tot uiting in mijn werk bij Crowd, maar ook in alles wat ik daarnaast doe. Social media, het creëren van wekelijkse vlogs en het bouwen aan mijn bedrijf Fit Addict vult de rest van mijn week. Ik heb namelijk een enorme passie voor alles wat te maken heeft met gezondheid en fitness. Dit zit er dan weer niet van nature in, maar is gaandeweg ontstaan. Haha!

Gezond leven, hoe dat zo is gekomen?
Nou… ik had veel overgewicht en besloot daar wat aan te doen. Nu, heel wat jaren later, heb ik de code tot een healthy lifestyle gekraakt en wil ik niets liever dan mijn kennis delen met mijn community. Andere vrouwen helpen en begeleiden naar een gezonde leefstijl is iets wat mij ontzettend veel voldoening geeft, omdat ik zelf weet hoeveel moois het met zich meebrengt.

Kortom: de sportschool is mijn tweede thuis, ben gek op smoothies (#iklustgeenfruitalleeninvloeibarevorm, ja, rare combo, ik wéét het) en word heel gelukkig van een goedgevulde pokébowl.

Noem mij geen #fitgirl of #influencer, ik wil gewoon de wereld een beetje mooier maken door anderen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden.