Meet Louise: stagiaire in het creatie-team!

18 november 2022
Crowdmedia

Oh, oh, oh… Louise. 🎶 Dat nummer van Gers Pardoel gaat dus over mij. Althans, over mijn naam. Want ik ga al twintig jaar door het leven als Louise. En nu mag ik een half jaar stagelopen bij Crowdmedia. Zal ik me even voorstellen?

Een echte theeleut. ☕️
Ik nam een tussenjaar, stroopte mijn mouwen op en werkte een jaar als bron- en contactonderzoeker bij de GGD. Maar ik miste het leren en creatief bezig zijn en koos voor het Cibap. Daar krijg je als student de tijd om te ontdekken waar je sterke kant ligt binnen de creatieve sector. Ik dacht eerst aan ruimtelijke vormgeving of houtbewerking, maar toen was dat vak daar… mediavormgeving! Er is niets anders waarbij de tijd zo snel voorbijvliegt als bij vormgeven. Zet mij maar achter een computer met een mok sterke (lees: héééle sterke) Earl Grey-thee en een scheutje melk. Ben ik de hele dag zoet. ☕️

Pennenspecialist in spe. 🖋
Zit ik niet achter mijn computer? Dan vind je me waarschijnlijk in de pennenspeciaalzaak, waar ik op zaterdagen werk. En nee, dat is niet saai. Ik werd namelijk op slag verliefd op alle schriftjes, potloodjes en gummetjes in de winkel. Ik heb er stiekem weinig verstand van en kan geen enkele klant helpen met het vinden van de juiste vulpenvulling, maar ik ben er voor de ✨ vibes. ✨

Plaatje, woninkje, viooltje. 🎻
Schriftjes, potloodjes en gummetjes zijn niet het enige waar ik het warm van krijg. Ik vind het ook heerlijk om naar een platenbeurs te gaan. Alle kraampjes afspeuren op zoek naar dat ene plaatje van mijn verlanglijstje. Wat me nog meer blij maakt? Mijn kleine woning inrichten en vioolspelen. En een avondje terrassen met vrienden sla ik zeer zelden af. Oh ja, zoek je iemand om de laatste Formule 1-race mee te bespreken? 🏎️ Mij wel bellen!

Op ontdekkingstocht bij Crowd. 🗺
Bij Crowdmedia hoop ik te ontdekken welke richting ik op wil binnen de mediavormgeving. Animeren, video’s editen of grafisch bezig zijn: ik vind het nu allemáál leuk. De keuze is reuze. En ik wil weten of samenwerken aan projecten in een creatief team ook écht zo leuk is als dat het me lijkt. Tot nu toe is dat het zeker!