Meet Madelon: busy bee. 🐝

06 oktober 2021
Crowdmedia

Hey, jij daar! Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Madelon en ik werk sinds september 2021 bij Crowdmedia als Digital Advertising Specialist. Wat een feestje is dat!

Ik kom uit Twente (Rijssen), maar ben tijdens mijn studententijd neergestreken in het mooie Zwolle. Hier woon ik samen met een paar andere meiden in een huis dat wij omgedoopt hebben tot ‘Villa Beuk’. En nee, het is helaas geen echte villa, maar gelukkig wel een heel fijn rijtjeshuis.

Out of the box.
Ik hou van koffie, goeie gesprekken, wandelen, hiken, avontuur, cultuur en documentaires. Daarnaast ben ik Christen, heel ondernemend kan ik goed out-of-the-box-denken. Gebaande paden zijn niks voor mij. Na het afronden van mijn hbo-opleiding Human Resource Management, heb ik een tijdje ‘rondgezworven’ op zoek naar mijn ideale baan. Tijdens die zwerftocht heb ik heel veel verschillende dingen gedaan. Zo werkte ik in een viswinkel, maar ook in het coronateam van de GGD. In de tijd die ik over had, zette ik deze tulpen-uitdeel-actie voor oudere Zwollenaren in coronatijd op. Ook bedacht en lanceerde ik een online platform voor eenzame jongeren. Aan de hand van gespreksvragen (een soort online kletspot) komen ze daar met elkaar in contact. Kortom: voor mij is niks te gek!

Tijdens mijn zwerftocht ontdekte ik dat mijn grootste interesses liggen bij online marketing, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid. Bij Crowdmedia heb ik dé werkplek gevonden waarbij veel van deze interesses samenkomen. Yes! Mijn zwerftocht is klaar. Ik heb een dak boven mijn hoofd.

Genoeg te doen!
Als ik niet aan het werk ben bij Crowdmedia, ben ik aan het socializen met vrienden of familie, bezig met maatschappelijke projecten of ideeën aan het uitwerken. Een voorbeeld van zo’n project is het bedenken én maken van een lesmodule voor middelbare scholieren, gericht op praktische economie. Hoe doe ik belastingaangifte? Hoe regel ik een zorgverzekering? Hoe ziet mijn relatie met geld eruit? En hoe schrijf ik me in bij de KvK? Dit zijn allemaal onderwerpen die nu nog bij het vak economie ontbreken, maar te belangrijk zijn om te laten liggen. Mijn doel is om deze module in september 2022 te introduceren bij een paar scholen.

Hopelijk vond je het leuk om mijn blog te lezen en weet je nu iets beter wie ik ben!