Meet Mandy: onze swingende stagiaire contentmarketing

04 november 2022
Crowdmedia

Hi, mijn naam is Mandy! Mandy? Nóg een Mandy? Het is misschien verwarrend met twee Mandy’s bij Crowd, maar ook heel gezellig. Dus, mijn naam is Mandy Lambeek. Ik woon met mijn ouders en broertje in het mooie dorp Raalte en kom iedere ochtend met de trein naar Zwolle. Dan spring ik op mijn stationsfiets en trap ik me een slag in de rondte naar kantoor. Het nieuwe kantoor, wel te verstaan. De eerste keer was Google Maps m’n beste vriend, want mijn kennismakingsgesprek was nog in het oude pand.

Alles op een rijtje.
Ik mag mezelf sinds 5 september stagiaire copy en content noemen. Gaaf he! Ik ben druk in de weer met tikken, tikken en nog eens tikken, zoals ze dat bij Crowd altijd zeggen. Ook scroll ik elke dag door onze socialmediakanalen, dus als je een berichtje achterlaat onder een van onze posts, reageer ik! Naast al dat getik vind ik het heerlijk om mijn taken af te vinken. Als ik ze af heb, natuurlijk. Ik zet en heb graag alles op een rijtje. Dat verklaart meteen mijn liefde voor lijstjes.

Het echte jonkie.
Sorry Stan, maar de titel ‘jonkie van de Crowd’ ga je verliezen. Ik kom namelijk uit 2003 en dat maakt mij toch echt de allerjongste hier. Volgend jaar studeer ik af aan Windesheim en heb ik mijn diploma Communicatie in de pocket. Feestje! Wat ik daarna ga doen? Lekker aan de bak. Want werken is net wat leuker dan alle dagen in de schoolbanken zitten. Al kan dat ook komen door dit ontzettend leuke, gezellige, topteam. Heeft iemand al een teiltje nodig?

Genieten met de hoofdletter G.
Wat ik leuk vind? Heb je even? Ik hou van dansen, zingen, muziek, eten, drinken, nieuwe plekken ontdekken, in bed liggen met een goede film of gewoon uren TikTokken. Oeps, guilty. Ik vind heel veel leuk in het leven. Mij maak je al blij met een goede kop cappuccino in de ochtend. Die maak ik hier dan ook elke dag. Aan het eind van mijn stageperiode ben ik niet alleen goed in copy en content, maar ben ik ook een baristawonder. Doen we snel een bakkie? ☕️ Ga ik daarna weer aan de bak!