Meet Mandy: extreem luid distributie- en marketingwonder. 📢

31 oktober 2021
Crowdmedia

Oordopjes in, want daar komt het luidruchtigste distributie- en marketingwonder van Crowdmedia aan. Als senior digital advertising specialist duik ik dagelijks in de krochten van online data op de verschillende socialmediakanalen. Niet alleen om met kilo’s data vlijmscherpe rapportages en wilde traffic-feestjes te maken. Maar ook om deze duizelingwekkende cijfers toe te passen en zo parels van long en short copy te maken voor verschillende klanten. Daarnaast (bege)leid ik het leukste team van Crowdmedia: team distributie. Zonder deze parels in donkere data-tijden, ben ik nergens.

Ken je dat niet horen dan?
Ik ben geboren in Dedemsvaart en via mijn studententijd – met een omweggetje langs Rotterdam – in dit verdomd fijne Hanzestadje terechtgekomen. En hoe! Want voor ik meubilair werd bij Crowdmedia, heb ik heel Zwolle rondgecrost op mijn mamafiets voor leuke verhalen over Zwolle en Zwollenaren voor indebuurt Zwolle. Zo werd ik in één klap een encyclopedie over Zwolle en herontdekte ik deze heerlijke stad weer.

#GRLPWR
Nog even over die mamafiets en het omweggetje Rotterdam. Ik heb natuurlijk niet zomaar een ommetje gemaakt in deze fijne rotstaT – spreek uit met natte ‘t’ en extra veel spuug-. Ik heb namelijk twaalf jaar geleden een woest aantrekkelijke Rotterdammer aan de haak geslagen én hiermee een nog woester kind op de wereld gezet: Noor. En daar komt binnenkort nog een net zo woest meidtie bij. #GRLPWR

Harry Potter-lover.
Dan nog wat leuke weetjes die ik je niet wil onthouden: mega, mega Harry Potter-lover, mijn eerste kind is het wollige konijnenjongetje Snorretje dat rondloopt in onze woonkamer en ik ben in het bezit van elf tattoos. Waaronder een van Harry Potter. Ja, zo erg is het!