Meet Manon: Master of Puppet (Tool).

28 Juli 2021
Crowdmedia

Dus zó voelt het om in de spotlight te staan! 🎸 Ik ben Manon en ik mag mijn skills uitvoeren bij Crowdmedia als – nee niet als gitarist – maar als Motion Designer. Ben je net zo’n muziekfanaat als ik? Scan dan met de camera van je telefoon de Spotifycodes in mijn blog en luister mee naar mijn favoriete nummers! 🎶


Bad Nerves – New Shapes.

Binnen team creatie mag ik designs tot leven wekken door middel van animatie. Ik heb hiervoor twee jaar ervaring opgedaan bij Adwise – Your Digital Brain. Daar heb ik me goed in social media en andere softwares kunnen verdiepen. Filmen, video’s editen, 3D-modelleren, fotograferen en Snapchatlenzen maken: ik heb volgens mij alles wel gehad, maar mijn grootste passies blijven ontwerpen en animeren.


Oliver Tree – Me, Myself and I.

Vrienden omschrijven me als zorgzaam en een enthousiasteling. Ik ben sociaal en maak makkelijk contact met andere mensen, een echt gezelligheidsdier. Hier word ik gelukkig van, want ik vind het interessant om mensen te leren kennen in nieuwe omgevingen en culturen. Daarom ben ik na werktijd als vrijwilliger in de moestuin van een zorginstelling te vinden. Niet alleen om contact te zoeken met mensen, maar ook omdat ik een mother of plants ben (ik heb er thuis inmiddels 26 staan). 🌱 Daarnaast krijg ik inspiratie van concerten, festivals, reizen en evenementen. Vooral de decors, beelden en muziek wekken creativiteit bij mij op. Maar schrik niet, ik kan ook best wel een introvert (lees: nerd) zijn door te gamen, cosplayen, gitaar te spelen of oude en nieuwe plaatjes te draaien op mijn vintage radiokast.


Electric Light Orchestra – Hold on Tight.

Mijn ambities bij Crowdmedia zijn dat ik het bedrijf mee wil helpen groeien, mijn creativiteit kan blijven uiten en mezelf blijf ontwikkelen en tegenkomen. Die uitdaging wil ik aangaan met de toppertjes van de Crowd. Ook wil ik me blijven ontwikkelen buiten mijn vak. Ik zou graag nog keer weer willen roadtrippen. Reizen doe ik met liefde. Binnenkort ga ik met een busje richting Zweden om een vriend te bezoeken. Hier hoop ik vele avonturen te beleven en mooie herinneringen te maken. En dan wil ik later in de toekomst eindigen in mijn eigen huisje met een kat en hond en een afgeronde bucketlist aan mijn zijde. 

Ik zeg maar zo: ‘Dream as if you’ll live forever. Live as if you’ll die today!’