Meet Marijke: onze introverte extravert met een flinke dosis zelfspot.

15 december 2022
Crowdmedia

Ken je dat verhaal van die copywriter met een typo in haar tattoo? Jupp, that’s me. Wat kan ik zeggen? Latijn is niet echt mijn ding. Nederlands daarentegen… Ik schaam mij er trouwens niet voor, hoor. Verspilling van energie, vind ik! Zelfspot is zo ongeveer de leukste eigenschap die je kunt hebben. Next to: supergrappig, inspirerend, intelligent. En ik check al die boxes… Kijk, daar is ‘t weer, die zelfspot. 😉

Introverte extravert.
Verder ben ik een wandelende tegenstrijdigheid. Zo ben ik introvert en extravert tegelijk. Ik hou van to-do-lijstjes. Maar vaak weet ik zelf niet eens hoe mijn dag zal lopen. I like shaking things up! Zo kan ik de koelkast opentrekken voor een drankje. Next thing you know: sta ik dat hele ding uit te soppen, omdat ik ergens een vlekje spotte. En – om even terug te komen op die typo – ik ben zowel extreem voorspelbaar als impulsief. Zo besloot ik pas op de dag van de tattoo-afspraak wat ik wilde laten zetten. En tja… iets met haastige spoed. Maar goed. Keeps the people on their toes. En mijzelf ook.  

Mama-modus.
Saai is het in ieder geval nooit. Vind ik. Voor mijn vriend en kinderen evenmin. Drie heb ik er. Kinderen dan. Een jongen, mijn topper, en twee heerlijke meisjes. Tussen de laatste twee zit ruim acht jaar. Tweede leg noemen ze dat. Mijn mama-modus staat dus de hele dag aan. Toch ben ik niet je typical ‘moeke’. Al noemt m’n zoon mij wel graag zo. Ik vergeet soms dingetjes… Vind ervaringen, vallen & opstaan en herinneringen maken over het algemeen belangrijker dan (strakke) regels. Grenzen zijn er om af en toe even overheen te gaan. Want dáár gebeurt het vaak. Kun je bij mij alles maken en breken? Nee, beslist niet. Ik heb ook zo mijn grenzen. En daar is dan weer die tegenstrijdigheid. Mooi dat alles toch altijd weer samenkomt. 

Goed gevuld rugzakje.
Wat kan ik nog meer vertellen? Oh ja, jullie willen vast ook weten wat ik bij Crowd kom doen. Ik meldde het al even hè; ik ben een copywriter. Een storyteller. Altijd benieuwd naar het verhaal achter een persoon of merk. En dat dan overbrengen op ‘the people’. Ze overtuigen, enthousiasmeren… Soms serieus, vaak met een knipoog. Heerlijk vind ik dat! Ik kom de lieve mensen van Crowd dus versterken op gebied van copy. Met een behoorlijke bagage, die z’n oorsprong nog voor de ‘onlinetijd’ vindt. Zo hoop ik een heleboel ervaring en wijsheid toe te voegen… Ha! Grapje, ik denk vooral dat ik met dat goed gevulde rugzakje een stukje gezond verstand en ‘op gevoel’ meebreng. Ik vind het onwijs leuk en krijg er echt energie van om met andere creatievelingen aan de slag te gaan. Om samen de leukste dingen te creëren. En in één moeite door the Crowd én onze klanten naar een hoger niveau te tillen.