Meet Merel: “Let’s get the social media party started!”

07 oktober 2021
Crowdmedia

Wow! Zo gaaf dat ik als stagiaire contentmarketing deel uit mag maken van team copy bij Crowdmedia. Als deeltijd communicatiestudent én groot confetti-fan kan ik me geen betere stage wensen. Mezelf helemaal suf tikken en los laten gaan op de socials van Crowdmedia is wat ik mag doen. Zo leuk en zo leerzaam!

Vegetarische bourgondiër.
Wij nemen een keilekker vegetarisch en allergievrij hapje, een lekker koud Bavariaatje, Guus Meeuwis én het leukste verkleedfeestje van het jaar. Jaja, je raadt het al, ik kom uit Brabant. “Kunde gij da zien?” Woorden zoals ‘keigaaf’, ‘houdoe’ en ‘ons mam en ons pap’ passeren weleens de revue. En als ik ‘aangereden ben’ dan betekent dat niet dat er een hulpdienst ingeschakeld moet worden, maar dan ben ik dus gewoon onderweg. In case you didn’t know.

IJdeltuit.
Lipglossje hier, mascaraatje daar en ons Mereltje staat klaar! Ik kan het niet helpen, maar ik ben stiekem een echte ijdeltuit en vind het heerlijk om lekker te tutten. Maandelijks breng ik dan ook graag een bezoekje aan de kapper, worden mijn nagels regelmatig voorzien van een nieuw kleurtje en vind ik altijd wel weer een excuus om mijn kledingkast aan te vullen met een nieuw exemplaar (of twee).

Ondernemend.
Als een echte Merel ‘fladder’ ik graag overal naartoe en ga ik graag nieuwe uitdagingen aan. Mijn allerliefste neefje en nichtje trakteer ik regelmatig op een speelfeest, waarbij ik stiekem hoop dat ze met ‘Tante Merel’ op de schommel willen. Maar ook ben ik vaak te vinden in de sportschool, ben ik altijd in voor een spelletje en organiseer ik graag de leukste feesten en evenementen als zelfstandig ondernemer.

Guilty pleasure.
Nou maak daar maar pleasures van. 😉 Het keihard meezingen met de Kelly Family en doen alsof je de tekst kent. Een lulkoekverhaal ophangen in de kroeg om vervolgens de hele avond een V.I.P.-behandeling te krijgen van die leuke (bar)man. Net iets te vaak een excuus vinden om dat wijntje te drinken. Ik smul van Temptation Island en last but not least: shoppen in een veel te dure winkel. En daar ongegeneerd de duurste kleding en schoenen passen, om vervolgens “Ik denk er nog even over na” te zeggen tegen die vriendelijke verkoopster. I love it!