Meet Mathilde: wéér terug bij af.

17 november 2021
Crowdmedia

Ooit fietste ik binnen voor een snuffelstage, later bleef ik zelfs negen maanden hangen en nu ben ik – een soort van – terug bij af. Ik miste de Crowd en bleek weer welkom, hoe gezellig? Over mijn studies en asociaal te gekke leven schreef ik eerder, dus neem ik je deze keer mee in de tijd tussen mijn afscheid en mijn comeback.

December 2019.
Mijn laatste maand Crowd ging in. Even rustig aan doen zat er (toen al) niet in. Work hard, play hard. Groots werd ik tijdens mijn laatste draaidag verrast met en bijzondere afscheidsboodschap op het Broerenplein in Zwolle. Na veel huilen en lachen stopte ik bij Crowdmedia en vloog ik 28 december voor de reis van mijn leven naar Mexico. Vanaf daar wilde ik afzakken tot en met Colombia.

Maart 2020.
Het virus verpestte mijn reis abrupt. Eind maart kwam ik thuis in Dalfsen. Voorlopig verder reizen zat er niet in en ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe job en een huis in Zwolle. Vsee Search Marketing in Deventer en de Zwolse wijk Stadshagen verwelkomden mij met open armen. Ik leerde vanaf toen alles over SEO, SEA en het stads-coronaleven in Zwolle.

Januari 2021.
Als projectmanager bij Vsee werd ik nét niet zo blij als toen bij Crowd. Voor mij dan ook de reden om eens helemaal wat anders te gaan doen. Ik belandde bij LTO Noord, de belangenbehartiging voor boeren en tuinders in het land. Als projectleider communicatie werkte ik mee aan projecten over huisvesting, onderwijs en meer. Rete-interessant en een prima werkgever. Zo eentje waar je niet zomaar weggaat.

Juni 2021.
Als oud-werknemer was ik welkom op de Crowdcamping. Werken hoefde ik er niet, feesten wel. Om er vervolgens achter te komen dat ik de Crowd met haar stunts en avonturiers best wel erg miste. Ik vertelde het iedereen. Toen de vacature voor projectmanager online kwam hielp dat wel, denk ik.

November 2021.
Weer – een soort van – terug bij af. Een paar jaartjes ouder, een beetje ervaring erbij, maar verder weinig veranderd. Reizen, festivals en mijn vriendinnen zijn nog steeds mijn leven. Benieuwd? Lees nog even mijn oude blogs. Voor nu, ik heb er zin in!