Meet Sherin: onze videoheld op vrolijke sokken!

22 april 2022
Crowdmedia

Even voorstellen.
Hoi! Ik zal me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Sherin en ik bemoei me bij Crowd met alles wat met video te maken heeft. Scripten, filmen, editen, renderen: ik doe het allemaal.

Waar kom ik vandaan?
Ik heb altijd in Wapenveld gewoond, maar tegenwoordig woon ik samen met mijn vriendin in Hattem. In 2019 hebben we hier samen een klushuis gekocht. Na bijna een jaar klussen, met hulp van vrienden en familie, wonen we hier nu met veel plezier. Het weekend dat Nederland voor het eerst in lockdown ging, verhuisden wij naar ons eigen stekkie. Konden we meteen fulltime thuiswerken. 

Wat deed ik hiervoor?
Ik ben begonnen in de ICT, maar kwam erachter dat de creatieve wereld meer bij mij paste. Ik heb vervolgens de opleiding AV-specialist gevolgd en heb onder andere stagegelopen als video-editor/compositor bij Lukkien in Ede. Na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan als video-editor bij Media.Monks in Hilversum. Hier heb ik drie jaar met veel plezier gewerkt.

Hoe kom ik bij Crowd terecht?
Toen ik de vacature van Crowdmedia online tegenkwam, heb ik meteen gesolliciteerd. De functie sprak mij erg aan vanwege de afwisselende werkzaamheden. Na mijn eerste gesprek, inclusief brandalarm 🚨 en evacuatie, kreeg ik te horen dat ik voor een tweede gesprek mocht komen en een proefopdracht mocht maken. Dat ging lekker, want inmiddels zit ik hier op kantoor mijn voorstelblog te tikken!

Fun fact.
Ik draag eigenlijk altijd Happy Socks en heb er thuis dan ook superveel in de kast liggen. Van dieren, strepen en etenswaren tot klavertjesvier en ga zo maar door. Hoe gekker, hoe beter! Als je ze maar vol overtuiging draagt.