Meet Silke: media-junkie en stagiaire.

26 maart 2021
Crowdmedia

Als masterstudent Media Studies kan ik niet genoeg krijgen van media, in welke vorm dan ook. Zo heb ik fotografie als hobby. Vooral op vakantie ben ik non-stop bezig met mooie plaatjes schieten van alles en iedereen. Maar dus ook in m’n carrière. Een stage bij Crowdmedia klinkt dan ook als muziek in de oren.

Wat kom ik hier doen?
De komende maanden loop ik stage bij Crowdmedia. Hier zal ik het copyteam versterken en helpen, waar nodig. Ik verwacht hier ook veel te kunnen leren; van contentmarketingstrategieën en hoe je die het best ontwikkelt voor een bepaalde doelgroep, tot het brainstormen over creatieconcepten van start to finish. Oh ja, ik ben ook chef plantverzorger geworden. Hopelijk leven alle planten nog aan het einde van mijn stage!

Over mij.
Als Fries – woonachtig in Groningen (stad) – ben ik natuurlijk ver van huis. Maar zo’n leuk bureau als Crowdmedia is het reizen waard. Reizen is trouwens iets wat ik ook graag doe. Mijn droom is om na mijn afstuderen (als dat weer verantwoord kan met Covid-19) een rondje om de wereld te doen. En mocht dat nog niet lukken, dan koop ik een auto en doe ik een rondje Scandinavië. Dat is misschien iets minder ver weg, maar minstens zo mooi. Het rondje om de wereld komt dan later, misschien in etappes. 😉

Vrijetijdsbesteding.
Wanneer ik niet bezig ben met mijn studie of zit te dagdromen over een toekomstige reis, houd ik me graag bezig met mijn hobby’s. Tijdens de lockdown heb ik een paar nieuwe hobby’s ontdekt. Zo heb ik een workshop keramiek gevolgd, met hele mooie schaaltjes en een kandelaar als eindresultaat. En ik heb twee glas-in-loodramen ontworpen, waarvan eentje nu in mijn huis hangt. Dat ik chef plantverzorger ben geworden, is trouwens niet zo gek – plantjes verzamelen is namelijk ook een van mijn hobby’s. Ik probeer mijn planten te stekken, zodat ik deze uit kan wisselen met vriendinnen. Zo groeit mijn huis langzamerhand tot één grote jungle en haal ik ‘buiten’ een beetje naar binnen. Wanneer het weer van Rutte mag, ben ik dan ook graag te vinden in het park, met mijn vrienden en lekker eten. Of op het terras. Als het maar lekker weer is, en gezellig. Als het weer niet meezit, binge ik graag de nieuwste series op verschillende streamingplatforms of maak ik illustraties op mijn iPad. 

Anyways, lang genoeg gepraat! Nu weer aan het werk.