Meet Isabelle: lights, camera, action!

08 november 2021
Crowdmedia

Let’s get Crowd! Let’s get Crowd! Ik ben Isabelle (Isa) en ik sluit me aan bij de Crowd als social art director. Graag bemoei ik me met alles wat met social media te maken heeft, op welk kanaal dan ook. Als oud-vormgeving- en communicatiestudent vind ik het een uitdaging om content te maken waardoor mensen (even) stoppen met scrollen.

Incognito nerd.
Ik hou me niet alleen bezig met vormgeving, social media en communicatie, maar vind het ook heerlijk in een goed boek te duiken, een sci-fi-thriller te streamen of te gamen. Urenlang paardrijden in The Witcher, een digitale dierentuin bouwen of toch maar weer Skyrim opstarten… Ik begeef me in mijn vrije tijd graag in een andere wereld.


Daarnaast zit ik minimaal een avond in de week aan tafel te roleplayen met mijn Dungeons & Dragons-groep en sta ik ook op de planken om me aan improvisatietheater te wagen.

Eendagsfestivalvlinder.
Waar een festival is, daar ben ik. Ik hou van allerlei soorten muziek; van ska, rock en house tot 80’s dance hits en disco. Volgens Spotify luister ik vaak naar elektrische, dreampop/rock (wat dat dan ook is). Op een festival fladder ik het liefst door een bosrijke omgeving onder het genot van een biertje en een stevige beat. Ik ga wel maar één dagje, want na zo’n dag ben ik helemaal kapot, haha!

Lopende harde schijf.
Een olifant is er niks bij. Ik kan van mezelf wel zeggen dat ik een goed geheugen heb. Alles wat ik hilarisch vind, sla ik op en vergeet ik niet meer. Dat ene stukje uit de nieuwste show van Ronald Goedemondt; ik praat hem helemaal na. Die hele slechte mop waar ik vooral zelf hard om moet lachen; brace yourself… Ook voor onnuttige weetjes kan je altijd bij mij aankloppen. Wist je bijvoorbeeld dat het eerste voorwerp dat door mensen is gemaakt en door de geluidsbarrière ging een zweep was?

Maximalisme.
Ze zeggen weleens less is more, maar dat is zeker niet van toepassing op hoe ik mijn huis inricht. Het is dat ik rekening moet houden met mijn vriend, anders had er sowieso een opgezette pauw aan de muur gehangen, waren alle muren een andere kleur geweest en pronkte er een knalroze, velours Chesterfieldbank in de woonkamer. Mijn bijnaam toen ik in Engeland woonde was ook magpie (ekster), aangezien ik alles wat ik mooi vind meeneem naar mijn huis!