Meet Gabriella: nieuwsgierige creatieveling.

22 september 2021
Crowdmedia

Noem mij maar Gaby trouwens, dat is veel makkelijker. 😉 Als kleine Gaby (nou ja, ik ben nog steeds best klein) was ik al bezig met het knutselen en tekenen van figuurtjes. Die creativiteit zit er nog steeds, en ik wil mij daarin blijven ontwikkelen. Dat ga ik doen bij de pareltjes van Crowdmedia!

Wie ben ik en wat doe ik?
Ik ben 18 jaar en ik zit in het derde leerjaar van de opleiding Mediavormgeving. Dit doe ik op het Rijn IJssel-college in Arnhem. Vaak ben ik druk bezig met school, maar als ik wat vrije tijd heb, dan ben ik aan het gamen, tekenen of fotograferen. Sinds kort ga ik ook met veel plezier naar de sportschool. Ik ben best wel een introvert en een rustig persoon, feestjes zitten er niet zo in, eigenlijk. Maar ik vind het wél heel gezellig om met mijn vrienden af te spreken en dan gewoon te chillen, dan maken we gewoon ons eigen feestje. Ik ben ook altijd erg nieuwsgierig en leergierig, ik wil graag weten hoe dingen in elkaar zitten en hoe dat kan.

Hmm… Inspiratie opdoen…
Ik vind het leuk om overal online te scrollen en me te laten inspireren. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, films, games en werk dat anderen hebben gecreëerd. Inspiratie kan voor mij echt overal vandaan komen! Ook uit muziek. Als ik naar een nummer luister, kan ik er beelden in mijn hoofd bij bedenken. Of ik krijg een bepaald gevoel, waardoor ik op ideeën kan komen. Dat werkt vooral goed bij originele soundtracks van films of games. Ik kijk niet veel films, maar als ik dan tóch graag een film wil zien, kijk ik graag naar actie-, horror-, fantasy- en Sci-Fi-films.

Als ik naar buiten ga en het is mooi weer – ik ben bijvoorbeeld gek op sneeuw, ‘tis maar net wat je mooi weer vindt – kan ik het niet laten om foto’s te maken. Vooral close-upfoto’s, zoals macrofotografie vind ik heel indrukwekkend. Het is net alsof je naar een andere wereld kijkt!

Oh ja, ik ben ook gek op dieren. Honden, reptielen, vogels, haaien, van alles! Zelf hebben we thuis twee honden en twee parkietjes. Daardoor is het in ieder geval nooit stil in huis. 😉

Bij de Crowd!
Toen ik de website van Crowdmedia zag, werd ik erg nieuwsgierig. Ik ging meteen bellen om te vragen of ze nog een stageplek over hadden. En ja hoor, dat hadden ze! Ik zag de vacature openstaan van video-vormgever en dat leek me leuk. Ik stuurde snel mijn sollicitatiebrief met mijn cv en toen mocht ik op gesprek komen. Dat ging goed, want nu ben ik een deel van de Crowd en mag ik team creatie versterken! Ik heb er veel zin in om allemaal nieuwe dingen te leren, aan gave projecten te werken, mijzelf verder te ontwikkelen en samen te werken met dit gezellige team!

Dat was het alweer, see ya later! 🐊