Meet Wouter: ‘Een goed leven begint bij jezelf.’

31 augustus 2021
Crowdmedia

Nu weet ik niet of je gewoon graag doorklikt op foto’s of dat écht meer wilt weten over wat ik bij Crowdmedia doe. Hoe dan ook, je bent van harte welkom. Ik ben Wouter en ik ben omringd met creatieve, gekke en leuke (contentmarketing)wonders bij The Crowd, het is elke dag een feest.

Ik bemoei niet.
Mijn officiële titel is strateeg (en mede-eigenaar), maar ik bemoei mij bovengemiddeld met de creatieve concepten die bedacht worden. Dingen aan elkaar knopen en kloppend maken, met de juiste creatieve richting. Dat is wat ik doe. En collega’s lastigvallen, uitdagen, prikkelen en aansporen tot feest en good life. Dingen samendoen met anderen is waar ik het meest vrolijk van word. Daarmee is mijn rol bij Crowdmedia wel redelijk goed samengevat. Kun je daar iets mee?

Waar mag je mij ‘s nachts voor wakker maken?
Best veel eigenlijk. Avontuur is avontuur. Alles wat nieuw, leuk, verrassend of uniek is past in dat rijtje. Het liefst is iedere dag weer anders dan de dag ervoor. Van golf tot motorrijden, van voetbal tot gamen of bordspellen en van boksen tot bergbeklimmen. Niks is te gek, in alles zit iets leuks en leerzaams.

Appen, bellen of mailen?
Het mag allemaal en altijd. Hoe vreemd je vraag of verzoek ook is. Kijk niet snel raar op en oordeel vrijwel nooit. Ik help je graag op weg.

En ohja… 
Wil je een inspirerende quote of levensles op een tegeltje? Dan kun je mij ook bellen. Want met uitspraken als ‘Meer weekend doordeweeks’ of ‘Een goed leven begint bij jezelf’ strooi ik dagelijks. Neem het leven en jezelf niet altijd te serieus, dat komt vanzelf als je daar zelf geen controle over hebt.