Meet Yasser: opperbaas #1.

30 september 2021
Crowdmedia

Na 9 jaar mag ik mij dan eindelijk officieel voorstellen op onze website. Ik ben Yasser Dehnavi, één van de opperbazen van dit stelletje ongeregeld. En daar ben ik trots op. Alles mag en alles kan bij Crowdmedia, mits we kwaliteit blijven leveren voor onze klanten.

The 3 F’s.
Ik hou van eten, zowel happen als bereiden. Eten bereiden heeft een meditatieve werking. Het begint met het rondstruinen door kookboeken en websites om een menu samen te stellen. Dan een dagje slenteren door een van de toko’s om de juiste kruiden en groente te vinden. Paar uurtjes in de keuken staan, rustig (voor)bereiden en dan met zijn allen eten. Liefst met het gezinnetje en een paar vrienden erbij. Uiteraard hoort daar een drankje bij en als we alles willen verteren gooien we er als toetje een dansje in. Mijn avond is dan compleet met mijn drie favo F’s: food, family and friends.

Wist je dat…
ik een talent heb voor het onthouden van onzinnige weetjes? Vroeger, toen het concept kroeg nog volop in de schijnwerpers stond, kon ik die weetjes nog aan willekeurige slachtoffers vertellen. Nu zijn mijn collega’s de sjaak. Oké, één weetje dan. Weet je waarom een piraat een ooglapje draagt? <insert time to think> Het ooglapje zorgde ervoor dat een van de ogen zich sneller aanpast aan het licht/donker. Dus benedendeks kon het ooglapje verwijderd worden en zag de piraat altijd meer dan een ander. Handig, toch?  

To the moon….
We groeiden van 5 naar 25 medewerkers in vijf jaar tijd en zijn nog lang niet uitgegroeid. Deze knappe koppen zetten zich keihard in om zowel Crowdmedia als zichzelf te ontwikkelen. Dat past bij onze ambitie: in de top van Nederlandse contentmarketingbureaus blijven zonder onze cultuur te verliezen. Tot nu toe werkt dat erg goed voor ons en daar ben ik dan ook wel supertrots op.