Meet Yvette: likable hockeykakker.

26 april 2022
Crowdmedia

Hi! Ik ben Yvette en sinds 1 april werkzaam als projectmanager bij Crowdmedia. Nee, geen grap! Die grappenmakers hier hebben me echt aangenomen. Ik stel mezelf graag even voor: Utrechtse Tukker, hockeyer, jongleur en zeker likable.

Wie ben ik?
Geboren Utrechter, getogen Tukker en nu somewhere in the middle. Ik woon in de mooie bossen van Soest samen met mijn vriend, twee kleine bengels en hond genaamd Beer. 🐻

Ik ben een groot sportliefhebber. Olympische Spelen (zomer- én wintereditie), Tour de France, WK of EK Hockey in eigen land, ik geniet voor de beeldbuis en nog liever live in het stadion. Stiekem support ik ondertussen iets meer dan dat ik zelf actief ben. Toch ren ik geregeld een rondje in die mooie bossen van Soest en daarnaast sla ik ook af en toe tegen een bal aan met mijn hockeystick.

Hockeykakker.
Yes, je leest het goed. Ik ben een typisch hockeymeisje: blond haar, paardenstaart en af en toe een goede RRRR. Van mijn hobby heb ik mijn beroep mogen maken toen ik meer dan tien jaar geleden in de sportsector ging werken. Als marketing projectmanager en campagneleider bij de Nederlandse Hockeybond heb ik gave projecten mogen leiden. Van het organiseren van side-events voor jonge fans bij internationale toernooien, (online) Nederlands Kampioenschappen Skills en het maken van een kinderboek tot het opzetten van onlinecampagnes. Veel soorten (hockey)ballen heb ik hooggehouden. Laat mij maar jongleren! Na tien jaar vond ik het tijd om mijn kennis en kunde in marketing en projectmanagement verder te ontwikkelen en te snuffelen aan de andere kant van dat bureau. Zo geschiedde: sinds 1 april mag ik mij ‘part of the Crowd’ noemen!

Likeable.
Tja, waar houd ik nog meer van? Mijn likes gaan over het algemeen het meest naar #food, #interiordesign en #heidedoodle. Ja, ik ben gek op koken en lekker lang tafelen. Ik ben continu op zoek naar inspiratie voor mijn huis of een toekomstig droomhuis. En mijn hond is een Heidedoodle. Een wat? Onlangs omschreef een vriend het ras als een bol bruine en een bol witte wol dat je compleet uitrolt om vervolgens weer in elkaar te proppen en TADAAA je hebt de Heidedoodle.

Als laatst nog een fijn nutteloos wist-je-datje: ik ben een lopend songtekstenwonder. Als ik een liedje twee keer heb gehoord, dan kan ik het vaak al meezingen. Vraag me trouwens niet hoe het nummer heet of van wie het nummer is.