Mega Harry Potter-lover in the house.

07 februari 2019
Crowdmedia

Joe! Ik ben Mandy Veenstra, de nieuwe Contentmarketeer bij Crowdmedia. Doet dansjes van blijdschap. Ik ben geboren in Dedemsvaart en via mijn studententijd – met een omweggetje Rotterdam – in dit verdomd fijne Hanzestadje terechtgekomen. En hoe! De afgelopen twee jaar heb ik Zwolle rondgecrossed op mijn mamafiets voor leuke verhalen over Zwolle en Zwollenaren voor indebuurt.nl/zwolle. Heb je dus een encyclopedie over Zwolle nodig? Dan bel, app of mail je mij.

Nu breid ik mijn encyclopedie uit met hele toffe en nieuwe avonturen bij Crowdmedia en daar heb ik toch raar veel zin in. Dus, kom maar door met die spannende verhalen! Ik sta te trappelen om hele mooie dingen te creëren met deze crowd.

En om nog even terug te komen op die mamafiets en het omweggetje Rotterdam. Want ik heb natuurlijk niet zomaar een ommetje gemaakt in deze fijne rotstaT (spreek uit met natte ‘t’ en extra veel spuug). Ik heb namelijk negen jaar geleden een woest aantrekkelijke Rotterdamer aan de haak geslagen én een nog woester kind op de wereld gezet, genaamd Noor. En om alle clichés niet te doorbreken, dit meisje van één is donders goed gelukt!

Dan nog wat leuke weetjes die ik je niet wil onthouden: mega, mega Harry Potter-lover, mijn eerste kind is het wollige konijnenjongetje Snorretje dat rondloopt in onze woonkamer en in het bezit van vier tattoos (waaronder een van Harry Potter. Ja, zo erg is het!).