Maandagmiddagmoment.

What's new?

29 maart 2020

Maybe Monday doesn't like you either.

Extraatje: Crowdmedia Lockdown-thuistips

Om de komende week positief te beginnen heeft Wouter een aantal leuke lockdown-thuistips verzameld. Lees ze hier!

 

Sokgolf
Het leukste spel voor thuis! Iedereen pakt een sok en de wasbak is de ‘hole’. Begin bijvoorbeeld beneden en probeer in zo min mogelijk slagen de hole (wasbak boven) te bereiken. Je slaat de sok met de platte hand (onderhands) vanaf de positie waar de sok ligt. Tiger Woods in the making! Nouja, zonder al die schandalen erbij dan.

 

Het boodschappen-ruil-spel
Spreek met je buren af dat je elke dag één item voor de deur van je buurman (of -vrouw) zet die jij gehamsterd hebt. Vraag hem of haar hetzelfde voor jou te doen. Zo heb je straks een mooie variatie in je voorraadkast. Niet gek toch?

 

Een kettingbrief (of boekje)
Leuk voor collega’s. Schrijf een leuk stuk, een goeie grap of een opbeurend verhaal in een klein boekje. Stuur deze via de post door naar de eerstvolgende collega. Deze collega doet hetzelfde. Totdat het boekje rond is. Kun je al die verhalen teruglezen. Wat een feest!

 

Summerbody here we come!

De sportscholen zijn gesloten en Nederland werkt (grotendeels) vanuit huis. Maar dit is geen excuus voor die summerbody 2020! Onze eigen Louella is dé fitgirl van de Crowd en geeft tips en adviezen over ongezonde trek en cravings tijdens je quarantaine. Handig!