1 augustus

Model gezocht! (11 t/m 17 jaar)

Wij zijn op zoek naar een model voor een klant van ons! Het gaat om een campagne voor vervoermaatschappij Syntus (bus). Wij richten ons met deze campagne op scholieren, en zoeken daarom ook een scholier (j/m) in de leeftijd tussen de 11 en 17 jaar. Word jij de nieuwe ster die wij zoeken?

Wat vragen wij van jou?
Het belangrijkste is een goede glimlach en jezelf zijn! De foto’s worden eind deze week (4 en 5 augustus) geschoten. Dan is het natuurlijk handig als je ook dan beschikbaar bent. Je kunt gewoon in je eigen kleding komen en als je een school- of rugtas hebt mag je die meenemen.

Waarvoor gaan wij de foto’s gebruiken?
De foto’s worden gebruik voor de online campagne. Denk dan aan beeld voor de advertenties op Facebook, Instagram en Youtube. Wij gebruiken de foto’s voor de campagne (onbepaalde tijd maximaal 6 weken). En wellicht zit er nog een toekomst in voor meer fotoshoots!

Wat krijg je ervoor terug?
Naast regionale ’shine’ en onkostenvergoeding krijg je ook een kleine vergoeding. Het is geen vetpot, dus je moet het vooral doen omdat je het leuk lijkt en om wat ervaring op te doen. En je krijgt natuurlijk de foto’s toegestuurd.

Interesse om mee te doen?
Laat een berichtje achter op het Facebook bericht of stuur een e-mailtje naar info@crowdmedia.nl met als onderwerp ’Fotoshoot scholierencampagne’. Je kunt reageren tot dinsdag 2 augustus 12.00uur. Wij zijn benieuwd, tot snel!

Wouter
Gespecialiseerd in online strategie.
Terug