Naar een hoger niveau!

13 juni 2019
Crowdmedia

‘Gewoon even een bakkie doen’, het klonk heel onschuldig. En zo zat ik 3 juni ineens tussen The Crowd!

Inmiddels heb ik heel wat ervaring opgedaan met strategisch en tactisch plannen en het optuigen van planafdelingen. Van niets tot iets! Een geoliede machine creëren om projecten nóg soepeler te laten verlopen. Daar krijg ik een kick van! Met de groei die Crowdmedia doormaakt, is het een gave uitdaging om hier bij The Crowd vorm aan te gaan geven.

Dus, op naar een hoger niveau! Zakelijk, maar vooral ook privé. Alleen met m’n backpack van blokhut naar blokhut door de bergen van Oostenrijk, trackings afleggen in Nepal, maar ook in de buitensport als instructeur ging ik letterlijk naar een hoger niveau 😉. En nu is Crowdmedia aan de beurt. Ik heb er zin in!