8 augustus

Nieuw: Google+ integratie met Google search

Ik kwam bij toeval een mooie integratie van Google+ tegen die ik nog niet kende. Google heeft de laatste tijd zijn handen vol met de nieuwe ontwikkelingen van de zoekmachine-pagina. Een paar dingen die Google afgelopen jaar gewijzigd heeft, live nieuws, social integratie (twitter), nieuwe homepage, enz. En voor het eerst zag ik de integratie met Google+.

Ik was op zoek naar nieuwe social media start-ups en kwam naast de snippet (zie screenshot) van Mashable een profielfoto tegen van Erica Swallow (schrijfster bij Mashable). Gave integratie met Google+. Hoe het precies werkt, weet ik nog niet, aangezien ik niet connected ben met Erica. Ik ben er nog niet achter hoe het werkt, als ik het weet zal ik hier plaatsen. Als jullie zelf een idee hebben dan hoor ik dat ook graag.

Yasser Dehnavi
eigenaar Crowdmedia | online marketing | content marketing | social media | snowboard | Zwolle | papa | hardlopen
Terug