Creatieve allrounder present!

30 oktober 2019
Crowdmedia

Wat een leuk sollicitatiegesprek heb ik gehad bij Crowdmedia. Een kopje koffie en een gezellig gesprek leiden tot een aanbod voor een parttimefunctie in een gaaf team! Precies waar ik naar op zoek was.  

Ik ben altijd al breed geïnteresseerd geweest, dus bij Crowdmedia wil ik graag gaan proeven van ieder stukje in het proces. Met als doel erachter te komen waar mijn kracht en specialiteit ligt. In eerste instantie kom ik dan ook als allrounder te werk binnen Crowdmedia, om de boel waar nodig te ondersteunen! Heel veel zin in!

Iets meer over mij? Ik ben een sportliefhebber! En dan niet zo eentje die voor de buis zit met wijn en chips, maar ik werk mijzelf graag in het zweet. Zowel in de vroege uurtjes in de sportschool als op het hockeyveld in Zwolle! Vlieland is mijn lievelingseiland en ik ga daar dan ook regelmatig heen. Mijn hond Pippa is de nieuwe Crowd-kantoorhond en ik hou van een goed boek of een mooi vormgegeven tijdschrift. Ook ben ik filmfanaat, noem een film en de kans is groot dat ik hem heb gezien. Fotografie is ook een grote passie, zowel creatief als beroepsmatig. 

Je kunt me wakker maken voor popcorn, carrot cake of een grote, warme kom snert. Verder droom ik van een moderne boerderij met nog meer honden, een mooie auto en het maken van een reis door Scandinavië.

Waar ik heen wil in het leven ben ik nog niet zeker van. Dat laat ik het liefst gewoon lekker open. Geniet van wat je doet en wie je bent en maak je geen zorgen over wat niet is of nooit zal zijn!