Nieuwste lid van het team!

03 oktober 2019
Crowdmedia

Hallo! Mijn naam is Pippa en ik ben 4 jaar. Wanneer men vraagt wat voor soort ik ben, is het juiste antwoord een vuilnisbak! Ik ben een swirl van alles. Een beetje Labrador, een beetje Herder, een beetje Newfoundlander en nog meer waarvan ik het niet weet. Waarom ik mij hier voorstel? Ik ben aangenomen bij Crowdmedia als parttime kantoorhond! 

De eerste dagen waren aftasten. In een nieuwe omgeving met veel nieuwe mensen ben ik altijd wat onwennig. Natuurlijk is dat logisch met een nieuwe baan. Dan komt er ook nog bij dat het team van Crowdmedia wel een aparte is. Mathilde die soms nogal rare geluiden maakt, daar snap ik niks van. En die rollende stoel van Dennis, daar stap ik graag voor aan de kant! Maar iedereen is top en gezellig en geeft me aandacht als ik dat wil. Ik ben de doggo op kantoor!

Het is een lastige taak, de kantoorhond zijn. Iedereen goedemorgen blaffen, buiten de lunchruimte blijven wanneer het team tosti’s eet, alsmaar moeten liggen en slapen en natuurlijk ook nog de wacht houden als waakhond. Het zal even duren voordat ik alles onder de knie heb, maar ik weet zeker dat het me gaat lukken. Yasser neemt me al mee op pad, dus daar leer ik snel van! 

Mijn leerdoel bij Crowdmedia? Beste kantoorhond ever worden! 

Op naar m’n MAND!