Nog een kattenliefhebber?

07 september 2018
Crowdmedia

Oehoe, sinds deze week ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage bij Crowdmedia – suuuuuupertof! Na een intense zoektocht naar een gezellig, redelijk jong, strevend bedrijf ben ik hier gestrand. Hoewel het hier niet heel vreselijk leek, heb ik nu al de eerste valse belofte ontdekt (kantoorkat). Als dit niet elke dag huilend naar het werk wordt, weet ik het ook niet meer.

Ok├ę leuk, maar wie ben ik? Mijn naam is Isa Wensink, drie├źntwintig jaar en wonend in IJsselmuiden. Ik ben vierde-ietslanger-jaars student Small Business en Retail Management aan Stenden Hogeschool in het mooie Leeuwarden. Frysk bloed tsjoch op! Nee, ik spreek geen Fries, Google wel.

Nu willen jullie natuurlijk weten wat er zo interessant is aan mij, nou niet zo heel veel. Leuke weetjes zijn wel dat ik onwijs fan ben van Eminem, altijd twee verschillende sokken draag en uit verveling zes gaatjes in mijn eigen oren heb gepierced. Verder heb ik een grote liefde voor gezelligheid, eten en borrels; dus kun je wel raden waar ik vaak te spotten ben.

Tot nu toe kijk ik met veel enthousiasme uit naar de komende vijf maanden. Ik ben er van overtuigd veel te gaan leren bij Crowdmedia, en hoop zo mijn kennis in dit werkvlak flink uit te bereiden. Ik verwacht dat deze periode mij naast leerzame, ook veel gezellige momenten gaat opleveren. Kom maar op met die confetti!