Nóg twee nieuwe collega’s voor Crowdmedia.

08 april 2021
Persberichten

De confettikanonnen hebben alwéér geknald in Zwolle, want Crowdmedia heeft er twee nieuwe collega’s bij! Motion designer Kung-Ching (George) Lee kwam begin maart bij de Crowd. Copywriter en creatief strateeg Mark Joost Meijer begon vorige week. Het team van Crowdmedia groeit de laatste maanden zo hard, dat een verhuizing naar een groter pand niet lang meer duurt. 

Yasser Dehnavi (mede-eigenaar van Crowdmedia): “Het team is met deze twee mannen verder uitgebreid in creatieve ervaring. Mark Joost heeft veel ervaring vanuit zijn freelancer-ervaring, maar zeker ook vanuit zijn tijd bij Wehkamp. Die ervaring maakt ons rijker. George is een ruwe diamant met internationale ervaring. Het team zal wederom een boost krijgen om mee te blijven doen in de top van Nederland.”

Mark Joost is (merk)verhalenverteller in hart en nieren. Hij studeerde Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werkte hij lange tijd bij reclamebureau De Frank Pels Company mee aan veel verschillende campagnes. In 2012 werd hij chef copy bij Wehkamp. Daar schreef hij teksten, bedacht hij concepten, gaf hij strategisch advies én bewaakte hij de tone-of-voice. 

George studeerde Commercial Design aan de National Taiwan University of Science and Technology. In Taipei deed hij werkervaring op als animatie-assistent, 2D mobile game artist en motion designer. Voor zijn master en het vervolg van zijn carrière vloog hij in 2018 naar de andere kant van de wereld. In Groningen studeerde hij Media, Art, Design & Technology aan de Academie Minerva. Bekijk hier zijn showreel en afstudeeronderzoek.